30

Анонимен

преди 2 часа

В околността са забелязани тълпи кривоноси, потриващи ръчички, докато трескаво търсят разпиляните банкноти. Туроператорите в Тел Авив били залети с питания за организирани екскурзии до мястото :)

29

Анонимен

преди 2 часа

То малко като с българските журналисти в Украйна. Едните отиват при украинците и се назобват с пропаганда, другите отиват при руснаците и също се назобват с пропаганда. После и едните и другите пишат и разказват, но не приемат другата гледна точка.

28

Анонимен

преди 2 часа

Жалко е, че разни "журналисти" пробутват личното си мнение, а не говорят обективно. Жалко е също, че мнението им е такова по 3 вероятни причини: 1. Лошо семейно възпитание, където са научени да мразят мюсюлмани без причина; 2. Подхлъзнати са с пробутана им информация и са си съставили грешно мнение; 3. Така им е заповядано от работодателя и те изпълняват, за да си вземат паричките, иначе остават без работа.

27

До до 1

преди 2 часа

Хапчетата

26

Анонимен

преди 2 часа

В Русия и Иран долари не ползват!!! Израел и САЩ са първи приятели! Нищо не намеквам. И еврото е силна валута.

25

Мда

преди 2 часа

Да бе , евреин ще удари бункер със злато и пари.Тая нация краде от 3000.години , измамите и кражбите са им в кръвта.Жалко че австриеца попадна на руснаците и жалко че те спасиха това *** племе

24

ДОЛНЮ

преди 4 часа

ДРЪН ДРЪН....УДАРИЛИ СА ТРЕЗОР НА БАНКА....ПАРИТЕ СА КОНФИСКУВАНИ....ТЕЗ СА ТРЪГНАЛИ НА ОТКРОВЕННО РАЗБОЙНИЧЕСТВО И ГРАБЕЖИ...ОСВЕН УБИЙСТВАТА НА ЦИВИЛНИ ДЕ..ЕВРЕЙН ПАРА НЕ ВРЪЩА....ЗАТОВА У.Б.ИЙ ЕВРЕЙН СПАСИ ЧОВЕК...ИЗПЪЛНИ ГРАЖДАНСКИЯ СИ ДЪЛГ....

23

Христо Христов

преди 4 часа

Вероятно са същите докари дет Нетаняху им даваше.

22

bb

преди 4 часа

Алах, понеже ги харесва, им е дал 10 милки да имат да си харчат! Иначе друга песен пеят пред медиите! Колко били "вярващи"! Вярващи, ама в това дето пише на доларите, и обичат да го четат "In God we trust"!

21

Анонимен

преди 4 часа

Тоест едни пари изчезнаха по джобове разни.

20

ТРАУР ЗА РЕЗНЯЦИТЕ

преди 4 часа

Удриии! За какво са им прокънатите долари на вярващите чаршафи? Май гангалите и те играят на хорото на дявола под диктовката слугите на слугата на шейтана мемет!

19

Анонимен

преди 5 часа

А с чантата Бъркин какво стана? Намериха ли я, че Натаняху иска да се пусне с нея по Хайфа

18

Израелците

преди 5 часа

винаги си намират оправдания. И каквото кажат се приема за абсолютна истина и от САЩ и от ЕС. Но нещата ще имат и обратен ефект. Това огромно море от враждебно настроени мюсюлмани ще отговори по един или друг начин. И всичко е заради тоталната покрепа от янките. Но те ще си платят с гражданска война, или най-малкото постоянни атентати!

17

Анонимен

преди 5 часа

Явно добре са ги финансирали след като забулената крава беше с чанта Хермес за 30к долара.

16

Анонимен

преди 5 часа

върнете парите на ората ей.за тва ли ровичкате и бомбите на всякаде да откриете тесора и да приберете плячката.пирати

15

Лъжа!

преди 5 часа

Абсурд! Това е нееврейско!

14

АнонимеН

преди 5 часа

ЕДИНСТВЕНИЯ ПЛЮС НА ДЕЙСТВИЯТА НА ИСРАЕЛ Е, ЧЕ СЕКНА ОРЪЖИЕТО ЗА ТЪПОТЕРОРУСКАТА ОТ АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ ЩОТО СЕГА ГО ПОЛЗВАТ СРЕЩУ ИСРЪЕЛ :D В МОМЕНТА ТЪПОТЕРОРУСКАТА РАЗЧИТА ОСНОВНО НА РЕЖИМА В СЕВЕРНА КОРЕЯ ДА ГИ СПАСЯВА :D ТЪПОТЕРОРУСКАТА Е ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ В МОМЕНТА И САМО ФАКТА, ЧЕ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ ВОЙНАТА ГИ СПАСЯВА ОТ КАПИТУЛАЦИЯ НА СТОЛИЦАТА ИМ МОРДОРСКВА!

13

Бонго Бонго

преди 5 часа

Предната статия беха стотици милиони, сега десетки, намаляха нещо ..Радев да не е събрал кешаХа ха ха ха

12

Иманяра

преди 5 часа

Какво станало с доларите под земята ли останали?

11

Анонимен

преди 5 часа

Евреин да унищожи милиони долари, вместо да ги вземе?!?! Това не може да бъде.