35

Че подкрепете си де,

преди 1 час

Кой ви пречи? Ако действително, написаното е казано от този човек, спирам да се учудвам защо членовете на СДС са по малко от ръководителите и. Както впрочем се случва с всички конспиративни проекти на комунистическата ДС. Защо все още сме в някакъв преход, каква е тая местна демокрация, българска пазарна икономика, дълбаеме дъното и това ни харесва, богатите плачат, бедните се усмихват ехидно, нищо логично. И това ни харесва, приемаме го. До кога?!

34

Никога

преди 1 час

Възраждане са вмро

33

Тая

преди 1 час

Тъпачка разпространява само лъжи сигурно тя е убила някой и се чуди кой да обвини

32

Не желая

преди 1 час

Да ни шпионира през телефоните

31

Той няма

преди 1 час

Право да ни ощетява тавана искаме си парите

30

Анонимен

преди 2 часа

Стига с тия бакалски сметки бе! Вие за политици ли сте се цанили или за търгаши в политиката? Как няма едно различно и разумно изказване да спретнете, само пазарлъци? Само деби'лни ***'оти ли се гласите за парламента или откровени крадци. Смешни голтаци с мераци за политдалавера... Ай сиктир!

29

Руси

преди 4 часа

Не бе льольо ,едно про българско и независимо правителство! Твойта мама предателска !

28

98765432

преди 4 часа

На който му трябва да си го подкрепя ! Крадци , лъжци , муфтаджии и слугите им например !

27

Анонимен

преди 5 часа

евроатлантическите проституутки са готови да до поемат!

26

Анонимен

преди 5 часа

Повдига ми се като чуя Европа.

25

Анонимен

преди 5 часа

Тоя си седи на пост-комунистическите лозунги от 89та, дърт алкохолизиран педдрас.

24

Уж проевропейско

преди 5 часа

обсче този намеква, че иска статуквото пак да се върне да управлява...даже и за президентска република на Радев е съгласен. Тогава как да се случат приоритетите на България- Шенген, Еврозона и т.н Не разбрахте ли, че Европа не иска Радев, не ще дори Герб, защото знаят, че е менте европейска партия. Пък и каква полза вече от Шенген, като го затвориха?!

23

Анонимен

преди 6 часа

Айде не мерси!

22

Тъп

преди 6 часа

По-***, най-***, СДС Христов

21

Анонимен

преди 6 часа

Кажете си направо подлизурско правителство,защо го наричате проевропейско?Аз съм проевропеец,но не искам лумпе.ните либерали.Аз искам консервативна Европа без шал.вари и 5едали.

20

Соростак

преди 6 часа

Трябва да имате стабилно провителство! За да обявим стабилно война на Русия и да пратим бугараците стабилно да м.р.а.т в Уродайна!

19

Караджата

преди 6 часа

Чу.*** да ви тръшне всички политици

18

00-11

преди 6 часа

Че, ние 35 години кви правителсва имахме, бе, Смърф???

17

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 6 часа

Да не допускаме грешките на миналото, които пак да определят бъдещето, този път на внуците ни . СДС-Чумата все още живее чрез душите на субекти като този, поради което не бива да допускаме повече джелати да управляват бъдещето на децата ни. Да пазим децата от СДС- заразата и от субекти като този, които я разнасят по домовете ни. Гласувайте само за "Възраждане", за да не продължава повече опростачването на българската нация и нейното из.paж∆aнe.

16

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 7 часа

Да не допускаме грешките на миналото, които пак да определят бъдещето, този път на внуците ни . СДС-Чумата все още живее чрез душите на субекти като този, поради което не бива да допускаме повече джелати да управляват бъдещето на децата ни. Да пазим децата от СДС- заразата и от субекти като този, които я разнасят по домовете ни. Гласувайте само за "Възраждане", за да не продължава повече опростачването на българската нация и нейното ***.