101

Бизона

преди 1 час

Колко хора , колко пари взеха за да слушаме тези глупости от този *** ?

100

Анонимен

преди 3 часа

товачка защо не си гледа времето

99

Анонимен

преди 6 часа

Значи системните политически сили да направят сглобка, за да продължат краденето, а недоволните кучета ги яли...

98

Плюнко Плевняв

преди 6 часа

доживотна пенсия на гърба на народа..

97

емо

преди 6 часа

за герб гласуват около 25% от гласуващите около 34%, имащи право на глас, като при едно задължително гласуване, т.е. ако гласуват над 90% от имащите право на глас, този процент ще бъде редуциран поне двойно, докато за други партии този процент ще бъде много по-висок и ще бъде ликвидиран проблемът герб, който води до поредица безсмислени избори и несъставяне на правителство. просто политиците трябва да се обединят и да въведат сериозна парична санкция за негласуване.

96

Анонимен

преди 6 часа

"Всеки (посланник) се дели от всеки (друг посланник)" Това е - интересите на Англия не съвпадат с тези на САЩ, на Франция пък - съвсем. Кандидатите измежду които ще избираме "народни" представители са подковани от различни НПО-та и ето ти разделението. А колко хубаво би било да са купени само от САЩ, или само от Франс .... Не е е - няма да стане - светът се поляризира, дори и вътре в НАТО, кво да пра'иш - просто бизнес , брато'

95

Лили Барута

преди 6 часа

Чехъльо,искаш ли пак да бъдеш президент ? Да видиме какво ще каже пак бившата ти,та да се посмееме от сърце....

94

Гошо

преди 7 часа

Благодаря сърдечно на Анисия. Като го видях след коварен махмурлук веднага повърнах и сега ми е леко и конфортно. От доста време не го бях виждал и се притесних че човечето се е разболяло от ковид, но после се сетих че магаретата не боледуват от ковид.

93

Анонимен

преди 7 часа

Я не ми се обяснявй момченце. Кажи защо имаш корумпирани имоти в Гърция заедно с баш мафията на прехода.

92

Винету за Плювко

преди 7 часа

И магаре да бях ви предложил и него щяхте да изберете...

91

бивш президент

преди 7 часа

НАСТОЯЩО МАГАРЕ...казвам го най отговорно ,заявявам го пред всички български граждани!

90

Възмутен

преди 7 часа

Чудя се на многото Анонимници коментирали по долу за злобните коментари! Плевнелиев също не ми е любимец, но е прав. Не може България да излезе от тази спирала като всички партии отричат другите и не мислят, че изходът е само един коалиционно правителство. Критикари, какво е решението според вас, при очакваните изборни резултати..? Избори до дупка, още милиони разходи! Така ли....???

89

Българин

преди 8 часа

Българския народ се чуди кои беше тоя бушмен Росен плевнелиев

88

Анонимен

преди 8 часа

тръгнал и тоя да ни качва в потъващия кораб еврозона

87

Анонимен

преди 8 часа

До коментиращите: Ако впрегнете енергията си в работа, вместо да се надпреварвате в плюене по вече доказали се хора, България щеше да е в предните редици по развитие!

86

Анонимен

преди 8 часа

Също като теб

85

ганьо

преди 8 часа

Ама не е ли пределно ясно вече, че пробвахме всичко - леви, десни, цар, мутра, харвардци и всякакви комбинации. И че е крайно време да се каже на висок глас, че проблемът е в матр'яла. И че тази държава, с това племе няма бъдеще. И след 1000 години ще сме същите.

84

европеец

преди 8 часа

До какво е ЕС. ... е най-цивилизованата и най-привлекателната част на тази планета. И не случайно и мигрантите от цял свят искат и тичат именно към ЕС, а не към просията или жълтурите. А мнението на такива олигоффрени като теб няма никакво значение.

83

Какво е ЕС

преди 8 часа

ЕС е плътна педдеррастия, задължителни ваксини, зелено безумие и ядене на насекоми, толерастия, имигрантски вълни и покъртителна, монументална корупция !!!

82

Аман от

преди 8 часа

Психично болни!