15

Анонимен

преди 31 минути

Възрастна котка има интелигентност на 3-4 годишно дете, никак не е малко. Както повечето от останалите животни обаче, нямат абстрактно мислене, т.е. не могат да се научат да четат. Обаче могат да смятат до 5 мисля. Маймуните, делфините, косатките и октоподите обаче могат да се научат да смятат и да четат.

14

Сергей

преди 2 часа

Имам котарак от 5 г. Знаете ли хора-говоря си с него на френски и Български,разбира кво му казвам.Умни са хитрушите!

13

Много ядосан

преди 3 часа

Котките са изумително *** същества, или свръх-хитри. Не е имало момент в който поне три такива добитъка да не живеят в апартамента ми, на 12-ти етаж. Съпругата ми ги антропорфизира - придава им човешки характеристики. Достатъчно интелигентни са като ме видят да се разбягват с писъци, защото следва шут. Но аз спя в хола на дивана. В спалнята са котките. В крайна сметка, тъпия съм аз.

12

Вярно е

преди 4 часа

Потвърждавам го от личен опит, но не всички , също и някои кучета ! Способни са и на телепатия !

11

Анонимен

преди 4 часа

"След края на сеанса котките са получили почивка и след това отново са били поставени пред екрана с клипчетата"---------Значи все пак свързват упражнението с награда (почивка), което обезсмисля заключенията от целия ескперимент.

10

Анонимен

преди 4 часа

Мога да говоря само от личен опит. През последните 33 години съм имал две котки, всяка от които е живяла близо 20 години (в даден момент едната завари другата вкъщи), а сега имам трета. Котката е опортюнистично животно. Свързва определени думи само и единствено с получаването на награди, било то храна или получаване на внимание.

9

До До №1

преди 4 часа

Е па да. Опърдял си е котката, после вика взе че почина след 10 дни.

8

Анонимен

преди 4 часа

Имам котка и мисля, че е по-умна от повечето хора, които срещам. Поне със сигурност е по-тарикатка като гледам как безгрижно си живее.

7

Анонимен

преди 5 часа

Котките могат да разбират човешка реч, а копейките се затрудняват. Кви са тия неща, пак странни размисли преди лягане.

6

Бизона

преди 5 часа

Има още много да учите !

5

До №1

преди 5 часа

Насякъл хляб? Ти нож нямаш ли в твойта пещера?Що за *** трябва да си да изядеш цял хляб с масло и мерудия, да си умориш котката от газове после да пишеш тук за негативни енергии?

4

Божинката

преди 6 часа

Малко коте - кекс има ли?!

3

Анонимен

преди 6 часа

Моя котарак е кастриран от малък, кът мъ ядоса понякога, му викам: "Ела тука, бе, пее::::с" идва, бе, значи разбира: 1) че, го викам 2) че, е пее:::::::с!

2

Анонимен

преди 6 часа

могат ама не искат

1

Анонимен

преди 6 часа

Насякох хляб на филии и ги намазах с масло и ги посипах със сол, чубрица и мащерка за вкус. Изядох целият намазан хляб и си легнах да спя. През нощта се разсъбудих от трептящи болки ходещи по корема в ляво и в дясно и трептящи болки по краката. Хлябът с маслото ми е запушил функциите на стомаха и червата. Моето коте Тучи дойде и започна да ме масажира цяла нощ. Взе цялата негативна енергия от моето тяло и аз сутрина оздравях. След като Тучи е изчистил от мен цялата негативна почина след 10 дни!