43

а

преди 44 минути

Бъдещето е на водорода, просто трябва да се вземе глобално решение и техннологията ще поевтинее.

42

Анонимен

преди 3 часа

Защото няма електромобил без поне 10 кусура а японците все още държат да продават качествени и надеждни автомобили. Всеки който пусна ел модел е пълен провал!

41

Анонимен

преди 4 часа

"Няма енергийна криза, има криза на невежество" B. Fulle

40

Анонимен

преди 4 часа

Обработването и безопасното "погребване" на радиоактивните отпадъци на планетата се очаква като една мегаиндустрия на 21 век. Ако тя би била развита в България, би донесла просперитет на старната ни за какъвто Швейцария и петролните дкняжества на Близкия Исток могат само да мечтаят. Повече статии за Българина Илия Вълков (на английски): brownsgas/page/page/3354009.html

39

Анонимен

преди 4 часа

Проф. Вълков доказва, че генерирането на неограничени количества енергия от физическия вакум съвсем не са необходими чудовищни по своята сложност токамаци, циклопски по своите размери гигамаци и умопомрачителни по своята и неефективност и цена кукамаци. Простото имплозивно горене на водород и кислород в стохиометрична обемна пропорция е достатъчно да произвежда неограничена по количество енергия и РАДИОКАТИВНИТЕ ОТПАДЪЦИ ОТ АТОМИТЕ ЦЕНТРАЛИ да ги превръша на нерадиоактивни енертни материали!

38

Анонимен

преди 4 часа

Две жици от желязо и алуминий се загряват в пламъка на Брауновата горелка, докато се стопят и се слеят в една светеща капка върху огнеопорна тухла. Огънят продължава да загрява капката, докато изведнъж много ярка светлина избухва от капката. Навсякъде от капката се разлитат рояци искри като бенгалска свещ. В нея няма повече нито алуминий, нито желязо. Тя е съставена изцяло от въглерод, като твърдостта ще е равна на 9.5 единици по скалата на Бринел. Диаманта има клас на твърдост 10 по същата скал

37

Анонимен

преди 5 часа

Една от още невероятните способности на Брауновия газ е възможността да се извършва проста трансформация на химически елементи нискотемпературна атомна реакция на праминаването на един химически елемент в друг. Това чудо на политическинекоректната окултна химия се извършва в нормална стайна температура върху една тухла. Без атомни реактори, бързи неутрони, високи температури и налягане. В лаболаторията си в гараж в Енцино/Лос Анжелис/, проф Вълков демонстрира следният невероятен експеримент.

36

777

преди 5 часа

Не знам какъв господар на тенденциите, спрямо японците са французите, ама това Рено на снимката е 1 към 1 с Honda E която излезе 2020 година! Апропо, аз френска кола с характер след Рено 5 Турбо, Пежо 205 GTI, Citroen DS, не се сещам!

35

Анонимен

преди 5 часа

При условие, че в Германия за 30 минути, японците продадоха над 1000 ленд крузера, от тези с големите двигатели, не мисля, че японците имат какъвто и да било стимул да се изпеееераастяват. Отделно са мъдър народ и виждат, че дните на "зелената мода" са преброени и просто ще изчакат спокойно на тъч линията лудите да се наиграят.

34

Анонимен

преди 5 часа

Ако обаче пламъкът се подаде директно върху кожата на човешката ръка за кратко време, няма да се получи никакво изгаряне. Просто върху ръката се ккондензира свежа вода, образувала се от горенето на Браунов газ. Подаден върху студено парче алуминий, пламъкът не прави нищо само се образуват капчици кондензирала се вода върху повърхността на алуминия. Като че ли топлоотделянето от пламъка зависи от топлината и твърдстта на материала, нагряван от пламъка.

33

Анонимен

преди 5 часа

Той гори водород, окислявайки го имплозивно с кислорода на Браунов газ. Този газ се получава евтино от бордовия електролизен генератор на Браунов газ. Той се захранва с електроенергия от алтернатора на автомобила. При имплозивното горене на Браунов газ също се поличават условия за изсмукване на енергия от физическия вакум и за оползотворяването му за благото на хората като механична работа или други магически трансформации.

32

Анонимен

преди 5 часа

"БРАУНОВ ГАС" - когато такава смес от водород и кислород гори и избухва, тя не избухва както всяко уважаващо себе си взривно вещество, ами ... навътре. При "експлозията" си тя имплодира навътре и намалява обема си 24??/ двадесет и четири/ пъти. Проф Вълков е успял да уползотвори тази уникална реакция на експлозивно горене на Брауновия газ за задвижване на един имплозивен вакумен автомобилен двигател >>>

31

Анонимен

преди 5 часа

Илия Вълков демонстрира неговото виртуозно познаване на органичната химия. Той създава почти на шега лека кола, която гори направо суров евтин петрол. Няма нужда от рафинерии и нефтопреработващи заводи. Цялата портативана "рафинерия" е скрита в Багажника на колата, но найкомичното е, че колата няма никакъв аспух Отработените газове от двигателя се връщат обратно в резервоара с петрол и повторно се свързват със суровия петро, като го разграждат допълнително, за да отделят нови горещи газове!

30

Анонимен

преди 5 часа

Като един от световните експерти по неортодоксална газова динамика, Вълков бил поканен от флотата на една от найголемите страни на НАТО да създаде нови уникални газови смеси за дълбоководно леководоплазно дишане с акваланг без използването на твърди леководолазни скафандри с нормално атмосферно налягане. Неговуте нови смеси позволяват на аквалангистите да работят в леките неопренови костюми на значително поголяма дълбочина от всички дриги извести смеси допреди това.

29

Анонимен

преди 5 часа

Академикът се отнесе с пълно пренебрежение към постиженията на г-н Вълков. Авторитено и с апломб той се произнесе, че такъв химически процес като горенето на Браунов газ е невъзможно да съществува теоретически, камо ли пък да се използва практически. Въпреки, че авторът му подаде луксозната цветна брошура на десетки чуждестранни производители. Академикът отказа даже да я погледне пример за задкулисно подтискане на уникални самобитни върхове в съвременната българска наука от илюминираната мафия.

28

Анонимен

преди 6 часа

През януари 1996г. авторът посети председателя на БАН академик Ангел БАлевски в кабинета му до Народното Събрание с предложение академията да изпрати покана и билет на г-н Вълков да дойде в родината си и демонстрира своите открития. Само една от неговите технологии ако се въведе в масово производство в пустеещите военни заводи и след това се продава по света, би била достатъчна за изплащане на целия национален дълг на България. >>>

27

Анонимен

преди 6 часа

В Австралия Илия Вълков завършва електротехническия университет в Сидни и в началото на 60те години започва работа като инженер в няколко големи фирми. Славата му постепенно се разнася и в Западна Европа и в САЩ. Като че ли само в Бългаия не са чували за неговите открития, а най официалната българска наука прави всичко възможно да игнорира и потулва неговите изследвания.

26

Анонимен

преди 6 часа

След лагера в Белене Илия Вълков се жени през май 1950 г., но властта остава подозрителна към него. Той разбира, че оставането му в България под надзора на комунистите е безперспективно, и през 1952 г. бяга в Турция през Резовската река. Там е арестуван като шпионин и лежи 6 г. затвор. ОСВОБОЖДАВА ГО НЯКОЙ СИ МАЙОР БРАУН ОТ ЦРУ. Сменя си името, за малко име избира това актьора Юл Бринър, а за фамилно презимето на майор Браун.

25

Анонимен

преди 6 часа

През 1941 г. Вълков служил в морската рота на о. Самотраки, а след войната се записва студент по електроинженерство в Софийската политехника. Студентът обаче слушал тайно западни радиостанции и бил натопен на влстта. От 1948 до май 1950 е въдворен в ТВО Перник и работи в мината при ужасни условия, а след това е в лагера "Белене". Макар и "народен враг", неговите състуденти си спомнят, че бил докарван в института с белезници, защото само той е бил в състояние да поправи някаква много важна и апар

24

Глобалното затопляне

преди 6 часа

Продължавайте с ДВГ тата ако искате да ви прекалено топличко през лято и да няма какво да пиете