14

Анонимен

преди 4 часа

За съжаление повечето български организации в чужбина се имат за частни клубове и си гледат единствено тяхната сметка. Убедих се, когато дойдох в чужбина и видях какво са направили уседналите българи, на по 10+ години, които се имат за почти партиен клуб и там млади хора трудно ще видиш.

13

Григор Бостанджиев

преди 5 часа

Естествено, че разпространението и съхранението на българската култура извън страната трябва да се подпомага от България. Примитивното мислене на много от коментиращите доказва, че блатото, в което е превърната Родината, е логичен резултат от начина на мислене. След едно-две поколения тези над 2 млн българи извън страната вместо да продължават да се наричат "българи", ще бъдат асимилирани от местните общества и култура. Но явно това им се иска на патрЕотите.

12

Народа

преди 5 часа

Ние финансираме и службите за сигурност но сигурност няма освен за мафията.

11

Ами правилно

преди 6 часа

Нема аз да ги финансирам!

10

Зико

преди 6 часа

Е, в България се финансират радиа, телевизии и "много" важни за националната ни сигурност структури,кои са важните,така и нито СЕМ,КРС,министерство и Парламент не разбраха и схванаха! Ами те всичките могат да се издържат с реклами,съобщения и продукции с продуктови позициониране!Там е бедата,за едни има до безкрай,за другите край на финансите!Политическата олигархия получава финанси от и за гласуване,другите от културно гладуване!

9

Наката

преди 6 часа

В чужбина има работещи патриоти, тук в България директори,заети лица,счетоводители с неограничени финансови средства и операции. Ако не сте схванали разликата,да ви пиша,кажа и посоча:В България има неограничена корупция!По всички държавни етажи,звена, министерства,Парламент, политически партии и коалиции!

8

та така

преди 8 часа

да им пратим по една заплата и пенсия :) тези дето не живеят тук най малко имат право на помощи от България ! като дойдат тук всички се хвалят как са преуспели , нищо че тук си правят зъбите . ами да си направят членски внос и готово .

7

Христо Ботев

преди 8 часа

Чунчуру ведере на куку ведере, чунчуру дупка напълни копанка. Що е то?

6

Кой да ги Финансира

преди 8 часа

като само към Момента сме на Минус 18 Милиарда Бюджетен Дефицит?!

5

Анонимен

преди 8 часа

Само автентичен българин може да оплюе собствената си държава, минути след като същата тази Държава го е наградила.

4

Всичко е много

преди 8 часа

Хубаво, но г-жа Недялкова трябва да разбере, че празнината в сърцето не може да бъде запълнена със държавни субсидии.Това, което тя прави не е носталгия, а опит да си осигури държавна издръжка от държавата, от която тя сама по собствен избор е излязла.Хубаво е да се обърне за финансиране към новата си Родина. Там има достатъчно програми, поддържащи фолклорното разнообразие на различни култури.Освен това дублира дейността на българските неделни училища в чужбина.

3

ToToТо

преди 8 часа

България е богата и раздава пари на всякакви шанаджии без да има много смисъл. А те си ги взимат. И като са им малко - реват.

2

Българин

преди 8 часа

Остана ние да ги финансираме! То няма за нашите читалища финасиране, та и техните . Нали загърбиха България за богат живот в уредената чужбина, не се стискайте кихайте.....!!!

1

Анонимен

преди 8 часа

А украинците що ги издържаме ние