10

Анонимен

преди 50 секунди

Това е древната северномакедонска ДНК.

9

Анонимен

преди 1 час

Българинът с какво посреща гости от край време?! Хляб и сол или хляб и мед, най вредните, ама верно ли?!:)):)):))

8

Анонимен

преди 3 часа

Който се лишава от хляб, прави грешка, полезен е много за мозък, кръв, сърце, бъбреци и др., без него ще загуби тялото му полезни вещества и витамини.

7

Анонимен

преди 3 часа

А влечението към суджука :)))

6

Анонимен

преди 3 часа

Влечението ни към каквито и да било храни се дължи на глада. Ние освен това сме всеядни.

5

Яли сме въглехидрати

преди 3 часа

през последните 10 000 години. Предполагам това е достатъчно да еволюираме в тая посока, а месо ядем от поне 1 200 000 години. В известен смисъл, по-лесно ще се откажем от хляба от колкото от пържолите :D

4

Анонимен

преди 3 часа

Без въглехидрати няма живот, а що се отнася до това, от кое колко да се яде, организмът сам ви казва - искам сладко, искам солено и т.н., Не бива хората да се ограничават безкрайно сами, ако искат да са здрави. Е разбира се мярка в количеството храна трябва да има, без преяждане до откат. Лесно е, устата иска, но ако човек си зададе въпросът:^гладен ли съм още^, ще установи че мозъкът му казва ^не^.:))

3

Анонимен

преди 3 часа

Най-вкусната ми закуска е препечен хляб с масло, сирене, домашно сладко и чай. Ако жената се чуди какво да сготви, за обед или вечеря, горе долу пак същото+ зехтин, сланинка, глава лук и маслини. Печени филии с олио и шарена сол=прочутите студентски пържоли.

2

Анонимен

преди 4 часа

Жена ми явно тоз ензим го нема от 800 000 г .Не пипва хляб е чак сега разбрах каква е причината.

1

Анонимен

преди 4 часа

Аз наблягам основно на хляба, иначе не мога да се наям.