12

Анонимен

преди 1 час

Биби, подобно на Зеления пингвин - ще си отидат безславно )))

11

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 часа

Доста се посмях над израелската шизофрения. Както винаги евреите не изневеряват на стихийната си родственна болест. Значи Нетаняху и Даган са предложили ,забележете, НЕ НА ЛИВАН,а на САЩ план!!!Забележително,нали? А най-фрапиращото е,че шизофренията еврейска препуска бясно с катастрофалната оценка ,че терористичните организации Хамас и Хизбула не са на Мосад,бидейки категорично ясно,че са част от крилата на Мосад. Евреи,вие сте шампиони по параноя! Няма втори като вас ни на Земята,ни на Луната.

10

9

преди 2 часа

В ЕС същи има такива страни потенциални циреи Ниделандия, за която се знае широко, и Ирладия, за която у нас нищо не се пише. Точно в Ирландия са се инсталирали големи електронни сащански компании, които силно изкривяват целия пазар на ЕС, цялата данъчна структура и приходи. В тази страна, която според Гугъл е силно развита и демократична, жените по Конституция са длъжни да си стоят вкъщи и нямат право да работят. Например.

9

Анонимен

преди 2 часа

Проблемът, според мен, е в огромните неравенства, които създава световната икономическа доктрина, определена от САЩ. Никакви демонстрации на сила няма да спрат естественото недоволство от непоносимите неравенства и ограничения. САЩ и Израел всячески унижават другите, налагат подчинение, което автоматично включва инстинкт за самозащита за оцеляване. Израел последните години е получил привиегията да стане център на производство, свързано с електрониката, Повтарям: получи привилегията. ...

8

ПАЛЕСТИНЦИТЕ

преди 2 часа

ги изгониха от Египет и Йордания. Не стават за нищо. Влезнаха в Ливан и ссъсипаха хубавата държава. Ливан повече не съществува, там са само бази, тунели и въоръжени тълпи на Хамас и Хизбула. Докато те са там, Израел ще ги мачка.

7

Анонимен

преди 3 часа

"Няма начин арабите да не отмъстят за хилядите невинни жертви." - Да. И като отмъстят, журналистите в България и въобще в цяла Европа ще твърдят, че "Арабите нападат Израел!". Ще посочват даже разни дати (примерно 7 Октомври 2023).

6

Анонимен

преди 3 часа

Free Palestina, oko za oko.

5

Анонимен

преди 3 часа

"Друго условие е израелските военновъздушни сили да имат свободата да действат в ливанското въздушно пространство" - еврейско лицемерие. Ще вземе да си помисли някой, че досега нещо ги е спирало да влизат в ливанското и сирийското и иракското небе когато си поискат.

4

Poco ma sicuro

преди 3 часа

Няма начин арабите да не отмъстят за хилядите невинни жертви.

3

Анонимен

преди 3 часа

Ливан не е ли суверенна държава? Те вместо да уредят статута на Палестина да е напълно независима и суверенна искат и други да завземат. И как го виждат това бъдеще? Общност от няколко милиона ще тероризира общност от няколко милиарда?

2

Анонимен

преди 3 часа

Краино време е и нашите вреи да бъдат изритани към обетованата им помиина дупка.Стига с тия евреиски номера с двоиното гражданство

1

Libre comme air

преди 3 часа

Евреите искат май да командват целият свят...но нява да стане!!!Нищо че Главчев си сложи еврейска шапчица!!!