15

Христо Христов

преди 2 часа

Да не бе евреите да са ударили Нетаняху?

14

Аз

преди 4 часа

До Анонимен 13 Идеални са си

13

Анонимен

преди 4 часа

Бомбардировки ,пожари ,и нито един ранен или убит ? Ей много прецизни тия израелци .

12

Оффф

преди 4 часа

До последната чал-***!!!

11

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен Също като Вапцаров! Амо той, Вапцаров, е "добър"!

10

Анонимен

преди 4 часа

Прочетете биографията на Бен Гурион. И после ми кажете дали не е терорист. Терорист е много ясно. Правил е атентати. И с цялата си наглост на него кръщават улици и летища в Израел.

9

Анонимен

преди 4 часа

Кво вика Лавров оня ден - няма да закачате нашите проксита!

8

Анонимен

преди 4 часа

Израел първо убиват, а после почват да гледат кой са убили. Преди няколко дни убиха невъоръжен старец в гръб и младите войници го записали на видео да се смеят. Вие ако смятате, че Хизбула били наистина такава лоша терористична групировка каквато ви учат телевизиите в България, а не най-обикновена защитаваща правата на всички ливанци, тогава защо въоръжението им е толкова малко? Нали уж ви лъжат, че били имали повече бюджет от армията на Ливан? Къде са им оръжията? На 2-3 места разни БМ-21.

7

Анонимен

преди 5 часа

Израел вчера пак са сринали със земята 2 стари църкви. Подготвят се за кражба на земи и в Ливан. На такова нещо изглежда.

6

Анонимен

преди 5 часа

"Ливанският народ сам си е виновен за пореден път. От месеци Израел ги предупреждаваше да спрат ракетния обстрел срещу Израел" - Израел периодично ги бомбардира със самолети когато си иска, но иначе казваш сами са си виновни и трябва да се съобразяват с прищевките на Израел? Мосад им взривиха пристанището в Бейрут, за да им сринат столицата и да ги докарат до икономическа криза, но казваш сами са си виновни. То дори и в детските градини в Израел учат 3-4 годишни деца, че било нормално да убиваш.

5

Анонимен

преди 5 часа

Ливанският народ сам си е виновен за пореден път. От месеци Израел ги предупреждаваше да спрат ракетния обстрел срещу Израел. Това е агресия, която води до война. Ливанският народ е глупав и продължава да търси онези разбойници да управляват държавата им и да ги вкарват в национални катастрофи. В момента имат шанс ливанската армия да се включи към Израел и да унищожат това зло. И да тръгнат по друг път.

4

Анонимен

преди 5 часа

Дрън-дрън! Поредното нелепо еврейско оправдание защо са убили цивилни хора без оръжие. Те до момента избиват предимно само цивилни.

3

Ген. Анте Готовина

преди 5 часа

Само така! Мачкай терорягите, ударете им най-милото - КИНТИТЕ!!!

2

Войводата

преди 5 часа

1. ЗА НЕЯ 2. Не отклонявайте темата 3. Къде спи нетаняху в къщи ли?

1

Анонимен

преди 5 часа

Бой по кривите тикви!