17

какви са тия

преди 12 минути

комунистически работи бе, централно парно?! Я да се греете на ток от свободния пазар!

16

gogo

преди 14 минути

можеше да задържат още една 2седмици с пускането в жилищата ;) ама понеже са фалирали трябва почнат да смучат от рано тази година ;)

15

Анонимен

преди 1 час

На 18 градуса пускат парното,за да може да смучат пари,не че толкова са се загрижили за хората

14

21.10-01.05 и дай 2

преди 1 час

бона . 1 от 4 жилищз е празно . 60 процента живеят 2 без деца . 200 000 безработни . 80 процента работещи с 1000 лв . Пълна скъб . 7 месеци грип и студ . кихане и сополене . сб и нд 200 000 потеглят на път . 600 000 автомобила спират да се движат в столицата . 7-8 процента неизправни .

13

Анонимен

преди 1 час

А останалите 29 теца в цяла България пускат ли парното?

12

Анонимен

преди 2 часа

Всеки се натиска да е с жилище в сграда с парно, а после цвили, че не искал тръбите.

11

Анонимен

преди 2 часа

Браво на софиянци. Ако не са те ще си живеем още в комунизма.

10

Анонимен

преди 2 часа

Абе как ще им пускат парното в София, само те останаха да си мислят че цялата страна ще им плаща милярдите минус да им е топло. Алоуууу 90% от останалата част от страната отдавна тецовете ги спряха и всеки си бере гайлето. Стига с тия лигавщини, отдавна софиянци трябва да са разбрали в каква дупка живеят съгражданите им, без парно, вода 1/2 от годината със спирания на тока без пътища и канализация с глутници и наркомани по кварталите, без театри кина култура магазини и аптеки

9

столичан

преди 2 часа

Честито начало на отоплителния сезон. Време беше, последната седмица си беше студено, на духалки не става вече. Време е да се пуска парното, още повече , че е евтино, никой не се оплакатва. То няма и как да не е евтино, защото Топлофикация ползва безплатна газ, не я плаща.

8

До 7

преди 2 часа

Няма нормален човек който би се отказал от парното, освен някой супер бедняк а и малко ти взимат, уж прецакваш всички съседи но накрая прецаканият си ти, типичен ганyio.

7

Така ще е

преди 3 часа

Започват поетапно да смучат от балъците, дето плащаме за тръби, от които няма отказване. Нещо европейски съюзи, нещо непоискани услуги? Нема братче. Роб до гроб. Само дано докато си довърша къщичката все още да има балъци дето дават по 200-300 бона за панели.

6

Анонимен

преди 3 часа

Софиянци обичат да стоят на топло, да имат парно и топла вода, но не обичат да го плащат Чакат държавата да им оправя борчовете.

5

Войводата

преди 3 часа

1. ЗА НЕЯ 2. Защо лъжете 3. Има глобално затопляне 4. Не ни трябва парно. То вече на Антарктида при минус 90 е топло какво остава при нас

4

Анонимен

преди 3 часа

При Борисов и протежето му Фандъкова, мръзнехме до края на Ноември. Крадяха милиарди от Топлофикация. Да си спомним за Вальо Топлото.

3

Ванчо Смръзнатия

преди 3 часа

Охаааа.....иде жегата!

2

Анонимен

преди 3 часа

Браво, крайно време беше.

1

тъп пепеец

преди 4 часа

мечтата ми