10

Ivan

преди 4 часа

Колко дрогирани и пияни куки хванахте,НУЛА,нали?Аре у лево с фалшивите ви статистики!Т.ъпири!

9

До Конфискация и

преди 4 часа

не, не е добър закона, само роб ще се съгласи да е виновен до доказване на противното(разбирай отнемане на автомобила при съмнение, до доказване след 6 месца в лаборатория), на теб също може да ти се случи, някои сиропи за кашлица дори дават + резултат

8

Анонимен

преди 5 часа

дрогираните след 6 месеца наказание без кола ще се окаже, че резултата е положителен заради антибиотика, който се пие в това грипно време или от капките за нос. На моя антибиотик си пише в листовката, че ще даде +

7

Анонимен

преди 5 часа

А колко са ескортираните до дома, заради това че си плащат годишна такса спокойствие? Тридесет и пет пияни е смешна цифра,та то няма по двама на област,а само в квартала знам за петдесетина които си къркат и карат,но нещо не ги ловят,че са с карта.

6

Фитока

преди 6 часа

Като пешеходец мога да си пия и да ходя!Наздраве!

5

Запознат

преди 6 часа

Като наближи 20-то число на всеки месец,куките се активират за да изкарат премиите към заплатата.За целта се скриват срещу някоя кръчма или бара,изпращат някой от техните слушалки а те са навсякъде,и хващат по 10-15 човека на вечер.Няколко такива екипа точно за 10-12 дена осигуряват двойната им заплата.Иначе на тях изобщо не им пука кой пиян и кой залян.Става дума за пари.За техните пари.не за вашата безопастност.

4

Така е ..

преди 6 часа

Конфискацията не помага. Има и други наказания. Например глоба и затвор. Затвора най изтрезнява.

3

Анонимен

преди 6 часа

Колко нарушители велосипедисти, пешеходци и с тротинетки са санкционирани за същите 24 часа? Без да са пили или употребили наркотици.

2

Анонимен

преди 6 часа

А колко са незаловените !?!?!?

1

Конфискация и

преди 6 часа

Затвор. Закона е добър. Да не се променя. На българина не му ли бръкнеш в джоба, казаното влиза през едното ухо и излиза през другото без да отбелязва присъствие между двете.