9

хмм

преди 5 часа

Бат Меси е машина

8

Анонимен

преди 8 часа

до 3 Правилно! Мишокът Роналдо винаги ще е номер 2. По-малко титли купи има от Меси, по-малко индивидуални отличия и най-важното- няма световна титла с Португалия за разлика от Меси. А Меси притежава всичко във футбола. Муахахахахаххаххахаха...Nice, a?

7

Анонимен

преди 9 часа

Когато 19 годишния Меси вкара на Хетафе 2007-*** година най-великия си гол преминавайки през половината отбор започнал от своята половина аз изпаднах в екстаз. Марадона има почти същи гол, но бледнее като сложност пред този на Меси.

6

Анонимен

преди 9 часа

до 4 Лека поправка ако ми позволиш...откакто е измислена тази игра футбол, няма по-добър от Меси до момента. И няма и да видим в нашия живот по-добър от него. Футболният Бог - Лионел Меси! Оня ден пък нахака хеттрик и с Аржентина. Излекува се от контузията и започна пак да ги попилява наред. А е на 37 години. Господ!

5

Анонимен

преди 9 часа

Очаквам скоро и Роналдо да акостира в САЩ. Тези двамата могат да привлекат много пари във футбола там!

4

Анонимен

преди 9 часа

Вече 20 години няма по-добър от Меси.

3

Анонимен

преди 10 часа

Мишока винаги ще е номер 2

2

Меси

преди 10 часа

За последните си 120 минути на терена с цветовете на два различни отбора е отбелязал 6 гола, 2 асистенции и 1 пре-асистенция т.е. участвал е в общо 9 гола. В 19 мача от МЛС този сезон е записал 36 гола и асистенции, което му отрежда първото място по голови участия. След него е бразилецът Евандер с 34 гола и асистенции, но отбелязани в значително повече мачове - 28. Меси отиде в най-слабия американски отбор и го направи шампион. Освен това вече има 1226 гола и асистенции в официални мачове.

1

Анонимен

преди 10 часа

Пак заслужава Златната топка.