91

Триещтият

преди 5 часа

Праиш ли разлика м/ у *** на газта и *** на съеденител ? Ама явно само за *** у ауспуха си мишлиш!

90

Педалчето

преди 6 часа

Пак натисна неправелниТ ***!

89

Инж. Пипитков

преди 6 часа

По проект трябва да има рамка от метални тръби за височина, които да ограничават камиони с над пределни габарити . Има риск някой висок кран или др. да задере моста и да стане бела. Въпростния ограничител го няма още.

88

Да напомня:

преди 6 часа

Днес трябваше да отворят / по собствените им хвалби/ и надлеза към Бояна.Не го отвориха.Нормално, ремонтът тече вече само шести месец.Рано е!

87

Анонимен

преди 6 часа

всичко е наред - когато стане тогава и неустойки няма - същото срещу което плачеха довчера. Честита Промяна

86

Хмм

преди 8 часа

Бетона трябвало да набира якост. Това вчера ли се разбра? Явно е непредвидимо събитие. ОК не са го разбрали, а когато по всички медии повтарят 20-и, никой ли не се сети да ги коригира?

85

Бизнесо

преди 8 часа

И викаш ще избием 5 милиона за предизборна кампания за кмет на София от заплати ли нашия?

84

опел вектра

преди 9 часа

Продавам опел вектра с две врати, много добро състояние, може да се ползва като дрешник или малък склад за книги или презервативи. Във вектрата веднъж се е возил дояенът на българската литература - главният редактор на днес бг. цена 700 марки.

83

На кмета кучето

преди 10 часа

От кмета по-голямо недоразумение не съществува. За неговите провали са виновни всички други, но не и той. И въпреки, че кметски избори в София няма да има в следващите 4 години, всичко е предизборно. Вервайте му...

82

Нема да е лошо

преди 10 часа

Некой кран по погрешка да метне нещо тежко върху същата на Гошо тарабата ;) да се отървем е от това комунистосатаистко капище на което БСП прави своите содомитски нарко оргии

81

Нема смисъл

преди 10 часа

Да го отваряте нека им е гадно на се ля ни те които живеят там

80

ТУК

преди 10 часа

Всичко е едно перманентно недоразумение. Жалка работа.

79

До Experto

преди 11 часа

Със васко и мис бони ли?

78

Анонимен

преди 11 часа

Васко ДСто май най-много го бива в налагането на глоби. Там е отличник.

77

Евроатлантик

преди 11 часа

ГЕРБ са виновни! Разпространяват дезонформация сред населението!

76

Ерго

преди 11 часа

Терзията да ходи да му леят куршум С потник,риза,блуза,фланела и жилетка!Това ти е спасението! После с балтона и на север,със здраве,удоволствие и кеф да си харчиш парите!Не е за теб тази служба,дупе трябва Терзия,ама то и без акъл не може!Нито ще се потиш,нито ще те псуват,нито ще чакат автобуси,тролей и разписание

75

Анонимен

преди 12 часа

Дали ще е Фандъкова, дали ще е Терзиев, дали ще е Бонев, все тая, резултатът е същият и ако не се замислим защо се получава така, ще продължаваме по същия път.

74

Анонимен

преди 12 часа

Гледам ППДБ поднасят цветя вчера пред кауфланд и в южния, да им ги поднесем заедно на гроба на партията, мерси че се изгаврихте с нас хората които ви издържаме понеже сме били от "престижни" в кавички квартали, ай сиктир.

73

Анонимен

преди 12 часа

А детелината на околовръстното е опасна, АПИ забрани да се минава по нея.

72

Кирил Петков

преди 12 часа

Некадърниците имат у себе си тенденцията да отлагат нещата във времето понеже не знаят как да решат проблемите.По подобен начин Кирил Петков обеща, но никога не построи петте моста над Дунав и трите тунела под Стара планина, нито построи заводът за електроколи в Ловеч.