28

Анонимен

преди 6 часа

От 11 до 13. Само по-леко ги приемай нещата. Стоенето на студено те изнервя. Корав си, то си личи. Свиждат ти се 60 лв, ама иначе смешникът бил някой друг. 60 лв и за пенсионерите вече не са страшна сума, ама за теб са много. Ходи на село, бери си дърва и се грей.

27

До 23

преди 9 часа

За 2 седмици като заварчик изкарваш 60000лв.?! wow. Не е зле. Без да съм написал долното те питам. нямаш идея, че хората в ИТ сектора отдавна не са само на заплати, а работят за себе си паралелно.

26

Гадняр

преди 9 часа

Екстра. Софиянци ще платят пак едни яки сметки за парно, политиците ше източат още пари от Топлофикация, а на края за капак ще се окаже че дължат стотици милиони за газ. Всички до един ще платим борчовете на Топлофикация, както стана през последните няколко години.

25

Анонимен

преди 10 часа

до ИТ специалиста.Абе да не си участвал в изграждането на БГ Алерта случайно ??Много програмисти много специалисти се навъдихте последните години.Та вие по ваши думи осигурявате БВП на цяла България май!

24

баба мара

преди 10 часа

няма нужда да се бърза времето е слънчево рано е за парно когато температуритепаднат драстично тогава

23

Троян

преди 10 часа

Аз по принцип съм заварчик. За две седмици на частно, мога да изкарам колкото големия ит специалист за два месеца. И то на село. Независимо кое. Лентяй тука са се навъдили много.

22

До 18

преди 10 часа

Само ти ли плащаш данъци, бе? Хората си мълчат, печелят си и си гледат живота, само ти си се разревал тук. Ако случайно писанията ти попаднат на някой финансово затруднен човек, какъв ще е той? Учителката,която те е научила да четеш и пишеш, лекарят,който те е лекувал в детските ти години или архитектът,който е проектирал дома, в който си израснал? бедни, защото не са имали друг избор.Но вършили полезна работа, за да те има теб. "Бачкотещи бачкери" не влизат във форуми от този тип. Освен теб, де

21

Анонимен

преди 10 часа

До Анонимен 18 Хайде бягай да лепиш плочки и да прецениш дали е време вече да обереш дюлите. И после да вариш сладко. ИТ спецове всички имаме ако не в семейството, то поне във фамилиите си. Опищя орталъка да се правиш на не знам какъв. Знай си мястото на техническо лице, което се е научило да преценява какви схеми да прилага в конкретни ситуации, за да получи резултата, за който му плащат.

20

Троян

преди 10 часа

Мене пенсията ми я плаща Федерална Репуплика Германия. За 20 години робуване там. Ти ит специалисте не можеш да ми платиш и цигарите. Понеже много обикалям, цяла България за кеф, ясно виждам кой за какво плаща.:)))

19

Анонимен

преди 10 часа

Супер много добре

18

Анонимен

преди 10 часа

Недоумявам какво реве провинциалният бедняк. Една шепа ИТ спецове на 95% в София плащаме заплати на лекари и учители и пенсии на ТКЗСарите му родители. Оня с 3к заплата в склада седнал да реве, че той някого си издържал. Злобни провинциалисти. Затова сте и бедни. Иначе ей ме на в къща в планината до София. От над месец отоплението работи. На ток и ФЕЦ. 350м2 топля в най-студените дни за 150лв. на месец. При топли дни- 0.

17

Анонимен

преди 10 часа

До Анонимен 13 така ще е, докато и ти, и останалите като теб не се запънете пред Народното събрание и да не ги пускате да излязат, докато не гласуват закон, че не вие на "Топлофикация", а "Топлофикация" на вас трябва да плаща всеки месец заради това, че тръбите й минават през ваша собственост.

16

Троян

преди 10 часа

Милиони нямам. Бойлер, нонстоп. Пералня и сушилня, почти 3 пъти седмично. Готвене на ток. Хлебопекарна на ток. За хладилникфризера е ясно. Лятото околу 80 лева, зимата 200. 21 градуса и във жегата и въс студа. Не ща да ми вземат от данъците. За топлото на лордовете "софийски",които през почивните дни гледат само как да си идат по родните села, и усложняват пътната обстановка.

15

Анонимен

преди 11 часа

До Беновска пипа - ами ще се топлите с пърдели като нас, извън С-я. :)

14

Анонимен

преди 11 часа

до 11 от 13 И отоплението от Топлофикация няма нищо общо с топлата вода от Топлофикация. Ползвам през цялата година топла вода от Топлофикация, но не и отоплението им, смееешник.

13

Анонимен

преди 11 часа

до 11 Кой ти е казал че съм корав ве, смееешник? Ти на 18 градуса си пускаш отопление ли ве, смееешник такъв? И понеже падали температурите през нощта до 5 градуса за няколко часа и дай да пуснем парното? И не пестя от парно ве, смееешник. Мен ме дерат заради такса "сградна инсталация". Не ползвам парно, но само защото тръбите минават през дома ми ми начисляват 60 лева грешни пари на месец без да съм искал услугата им. Нямам радиатори у нас. Разбра ли ве, смееешник зиморничав?

12

Цар Плъх

преди 11 часа

Утре започва надбягването за балтони. Накрая печели само Топлофикация. Краде, но от всички по равно. Ползваш, не ползваш, плащаш сградна инсталация. Не, че е справедливо, но така обезсмисля свалянето на радиаторите. Освен, ако цялата етажна собственост се откаже от услугите им.

11

Анонимен

преди 11 часа

До коравия по-долу. Теб какво те бърка? Щом те кефи, стой си на студено. Сигурно страшно много си спестил от отопление и топла вода. Първия ти милион така ли го направи?

10

Троян

преди 11 часа

Във Троян призори беше -3. Балкан е. Почистил съм филтрите на климатиците и съм ги пуснал на 21 градуса. Цяла България се кефи на новината, че ще плащата масрафите на "Софиянци" и кражбите и заплатити на софийската топлофикация.

9

Анонимен

преди 11 часа

Изнежени мамини душички...ауууу смразяващите 16 градуса е температурата сега в София и пускат парното. Ами другата седмица ще са 18 градуса дневните в София. На 18 градуса вие ще сте с парно??? Жалки зиморничави изнежени същества. Заслужавате си да ви дерат тия мафиоти от Топлофикация. Наистина си го заслужавате.