190

15процента отБЪЛГАРИ

преди 1 час

600 000 са ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ! ДОПРЕДИ 80 г. ЗАПЛАТИ на УЧИТЕЛИ са ИЗПЛАЩАНИ от УЧИЛИЩНИ НАСТОЯТЕЛСТВА и дарявани от богаташи в селищата ! ПРОЦЕНТНО броят на ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ в БЪЛГАРИЯ за 130 г. се УВЕЛИЧИ 12 пъти ! ДНЕС 2 РАБОТЕЩИ РОДИТЕЛИ ЕДВА ОТГЛЕЖДАТ 2 ДЕЦА, ТРЯБВА ДА ХРАНЯТ 12 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЧИНОВНИЦИ ! ЧАСТНИЯТ БИЗНЕС ПРАВИ НАЦИЯ, БЮРОКРАЦИЯТА Я ПОГРЕБВА ! Преди 80 г. 85 процента от българите СА РАБОТИЛИ СЕМЕЙНО : СОБСТВЕНА ЗЕМЯ, ЗАНАЯТ, СВОБОДНА ПРОФЕСИЯ ! И НАСЕЛЕНИЕТО е НАРАСТВАЛО !

189

Асен Василев

преди 2 часа

Както пенсиите и заплатите на държ.служители ще растат по Европейски така и данъците в IT - сектора ще растат по Швейцарски.Това са азбучни истини,които не подлежат на доказване.

188

Асен Василев

преди 2 часа

Както пенсиите и заплатите на държ.служители ще растат по Европейски така и данъците в IT - сектора ще растат по Швейцарски.Това са азбучни истини,които не подлежат на доказване.

187

Данъчен

преди 2 часа

На оскотяла нация с пенсионни от падпадъци не и трябват ниски данъци ,а разкулачване на наглата буржоазия и аристокрация с масова конфискация на активи,пари,злато в полза на народа.

186

Пешев

преди 2 часа

А плочкаджиите кога?

185

ДЕ

преди 2 часа

Скоро не сте им вдигали данъците на айтитата майтитата...дай да ги сурвакаме че я съсипаха тая държава

184

Макроикономист

преди 3 часа

До Анонимен 181. Още си наивен работяга. Като минеш през два университетата (един в чужбина), работиш в 35 години по Европа на високи нива и на прилична заплата ще придобиеш друга ценноста система. Пожелавм ти я с добро сърце. Ще помогне и на тези около теб.

183

:)

преди 3 часа

Не стопяеането на нацията, ниските пенсии , катастрофалното здравеопазване , масовата емиграция , невъзможноста да си купиш жилище , липсата на инфраструктура , корупцията , неефективното правосъдие , изоставането от остсналите европейски нации , образованието , безнаказаноста , на младите айтита данъците , :D млади айтита , гласувайте , Бате е разпоредил !

182

Анонимен

преди 3 часа

Към Макроикономист PS: "В същите тези държви, максималния работен ден е регламентиран"..... Вие наистина не сте работили на ръководна позиция в тези държави!!!!

181

Анонимен

преди 3 часа

Към Макроикономист. От опит? Не изглежда така. Човек може да получи висока заплата само на позиция с високи отговорности, включително собствен бизнес. Всичко това е много стрес и време, посветено на работа различно от напускане на работа в 17 или 18 часа и това е. Дори да не говорим за годините на обучение, които са необходими, за да се стигне до висока позиция. Това си е огромна разлика и знам, че хората, които визирам ме разбират. Не гледай завистливо в паничката на другия!

180

Анонимен

преди 3 часа

Като цяло на айтитата данъците им трябва да са 40%.

179

Анонимен

преди 4 часа

Отново днес бг изтрива коментари вкарани им в контингента им като не надежни. Защо триете господа модератори като нема нито една обидна дума??? Къде е свободата на словото и коя европейска институция да занимаем. Може да го изличате но е записано.

178

Checkpoint Charlie

преди 4 часа

А кога ще се легализира прости_туцията както е на запад?

177

Анонимен

преди 4 часа

Аха да му повярвам и се сетих, че досега няма изпълнени обещания. Вервайте му ...хахаха

176

Макроикономист

преди 5 часа

До Анонимен 173. И Румъния е като нас. Виж скандинавските страни, Великобритания или Ирландия. Данъка започва от 0 и стига до 52 процента. Не ти вярвм и за високите заплати (от опит) . В същите тези държви, максималния работен ден е регламентиран. Стреса е в същност при хората който работят много и получват малко.

175

Анонимен

преди 5 часа

Бойко увеличи своето тяло до неограничени величини. Притегателната ти гравитационна сила ще направи всички партии да обикалят по орбити около теб и да се учат какво означава теорията на Айнщайн от по времето на гравитационната енергия на Бай Тошо по времето му на управление в БКП!

174

Анонимен

преди 5 часа

Борисов е най - успешния управляващ след разтапянето и разцепеляването на БКП на парчета и успя да й запази закона на Айнщайн за "Равенство на масата и енергията във физиката, което означава, че всичко имащо маса, има еквивалентно количество енергия и обратно. Та затова закона на БКП е все още жив в тялото на ББ. Масата на тялото му е огромна и в нея е заложена огромна енергия равна на вселенски взрив!

173

Анонимен

преди 5 часа

Към Макроикономист. Не е точно, Дори Румъния има плосък данък, както в България. При плоския данък всеки плаща пропорционално, така че който печели повече, плаща повече. Изглежда мислите, че високите заплати падат от небето, повярвайте ми, за да печели наистина повече, човек има много повече стрес, по-малко личен живот, свободно време, на което да се наслаждава и т.н. И това дори не се компенсира от данъчната система (независимо дали е плоска или пропорционален, но плоският данък е по-справедлив

172

Анонимен

преди 6 часа

Тиквата се прави на модерен, а ползва телефон с копчета

171

Васил

преди 6 часа

Мутрата от Банкя - в затвора !