21

Анонимен

преди 2 часа

Па тия подпдорки бате половин година ли им трябваше да ги измислят??? Тия са мъдреци.

20

Анонимен

преди 8 часа

Като гледам, самата греда на моста вече не е добре. Дъгата прекъсва най-горе! Това може и да е повърхностно, но не е както трябва да бъде.

19

Анонимен

преди 9 часа

Няма такива неможачи като мис бони и компания. 6 месеца си бъркаха по ... и накрая нито ремонт направиха , нито нищо, а го подпряха с крикове.

18

Анонимен

преди 9 часа

т1квуна дори години след като не е на власт още саботира гражданите и държавата.

17

МВР служител

преди 11 часа

Мисля, че сградата на АПИ и сградата на ВСС ще бъдат профилактирани от престъпниците, набедени за някакви служители на народа, по едно и също време

16

силно замислЕна

преди 11 часа

Добре, че съвсем скоро са изборите, а не чак напролет.......

15

Алекс

преди 12 часа

Наближават избори.Безопасността не е важна.Поредната издънка на Терзиев.Тъкмо замаза положението с бонусите в Градския транспорт и хоп нов гаф.На път е да се запише като най-слабия кмет в историята на София.

14

Кога?

преди 12 часа

До До 9А кога ли Кирил Петков от ПП/ДБ ще застане пред съда за убийството, което извърши със служебния автомобил на НСО, без да има право на охрана от службата, в Аксаково?

13

Анонимен

преди 12 часа

Обърнете внимание като отидете на Мол Парадайз, че на новооткрития участък има две пешеходни пътеки една до друга като първата завършва директно в огражденията.

12

Анонимен

преди 12 часа

Типичното рязане на лентички преди изборите с разликата, че преди поне се откриваха напълно завършени обекти с влязла в сила документация, а сега обектите са недовършени и опасни за хората. Не минавайте през тази опасна детелина!

11

Малеееее

преди 12 часа

10 ти май си от столичаните в повече,щом за пръв път виждаш задръстване в София.

10

Анонимен

преди 12 часа

Най-после край на невижданите задръствания, макар и не съвсем свършена работа се напънаха след 6 месец да свършат нещо половинчато за преди изборите. Нямаше смисъл, така или иначе повечето софиянци няма да гласуваме никога повече за ППДБ!

9

До 9

преди 12 часа

Трима служители на АПИ отиват на съд за смъртта на жена в тунела" Ечемишка" при тежък пътен инцидент.05.02 2017 г.по обед,лек автомобил ,управляван от Н.Н.навлязъл в тунела,когато започнало разрушаването на носещата конструкция на осветлението.Греда от нея пада върху автомобила и убива жената,пътуваща в него.2017 г.това е времето на ГЕРБ,които не само застрашават живота на хората,но направо го убиват.

8

Анонимен

преди 12 часа

Некадърниците от Столична община са подплашени от главоломната загуба на гласове на НПО-партийката им ПП/ДБ и рискуват живота и здравето на хората.

7

Кирил Петков

преди 12 часа

Терзиев ДС и Мис Бони отново не се съобразяват с административните и законовите изисквания в страната. Това им е нивото, това им е борбата срещу корупцията. По такъв начин Кирил Петков, без да се съобразява със законите управляваше автомобил със 120 км/ч, 60 км над ограничението, предизвика катастрофа край Варна, уби един човек и осакати още един за цял живот!

6

ГЕРБ

преди 12 часа

Активира всичките държавни институции да саботират София.Няма да мине.Те може да са про сти,ние не.

5

Ха,ха

преди 12 часа

АПИ щял да иска винетки за минаване под моста .

4

Мнение

преди 12 часа

Явно Русинова и теменужка Петкова искат първи да заемат килията на Иванчева - Петрова . Противни, дразнещи, оядвни, оплетени в далавери, работят против хората....

3

Анонимен

преди 12 часа

АПИ да си хапе кълките!

2

Росатом

преди 12 часа

.......Тиквата му е Гадно, че Софич се възстановява след Безумията на ГЕРБ....