9

Анонимен

преди 3 часа

100 лицеви, 100 коремни, 100 клека и 10 км бягане - всеки ден.

8

6

преди 3 часа

Иииии една от най-дебелите нации, ест. ми надумка 3 минуса, защото не можело без хляб и компири. Лапайте си ги! Поне да тренирахте.

7

Анонимен

преди 3 часа

Много смешно! Друг начин за отслабва, освен калориен дефицит просто няма. Поемаш ли повече калории, отколкото разходваш, няма как да отслабнеш. Въобще големи глупости се пишат тук, дори и по такива елементарни въпроси.

6

Анонимен

преди 3 часа

Едн добър метод е, да спеш хляба, пастата и картофите. Не, че няма други, но тези, особено днес, когато са най-евтината храна, качват най-яко.

5

Анонимен

преди 4 часа

Само да не минем на модата в САЩ - от "не е хуабво да си прекалено слаб - момичетата не може, да са по 40 кила клечки, котио изглежда добре, само на рисунка", минахме на "дебелите хора с акраси и и прекрани и всеки, който има нещо против това е гаден и зъл човек". Много дебели лелки им се ще, ама ...

4

Анонимен

преди 4 часа

В областта на стомаха под пъпа се изгаря тлъстина в лимфата и именно тая изгорена тлъстина поддържа температурата на тялото и дава енергия на мускулите. Венгловоданите в храната правят тлъстината в тялото. Нашето тяло не използва пряко Венгловоданите за енергия. Вие виждали ли сте Ядящ Хляб, Хляб, Хляб - пълен с венгловодани човек и затлъстял да има енергия за бягане. Единствено бяга сБастун до магазина да си купи венгловодани - измислена енергия за производство на тлъстини!

3

Анонимен

преди 4 часа

В областта на стомаха под пъпа се изгаря тлъстина в лимфата и именно тая изгорена тлъстина поддържа температурата на тялото и дава енергия на мускулите. Венгловоданите в храната правят тлъстината в тялото. Нашето тяло не използва пряко Венгловоданите за енергия. Вие виждали ли сте Ядящ Хляб, Хляб, Хляб - пълен с венгловодани човек и затлъстял да има енергия за бягане. Единствено бяга с *** до магазина да си купи венгловодани - измислена енергия за производство на тлъстини!

2

Анонимен

преди 4 часа

Без калориен дефицит, няма отслабване, ако си с наднормено тегло, без отслабване, няма здравословност!!!!!!! Кво неясно!?

1

Анонимен

преди 4 часа

Със сигурност е здравословен, но е труден.