121

Както обикновено,

преди 2 часа

сърбите са двойствени и измамни,на тях не може да се разчита.Те се опитват да сучат от две майки,да седят на два стола-РФ и ЕС.Пеят на руснаците колко велика е Русия и каква вековна любов ги свързва,но не искат в БРИКС,а молят ЕС да ги приеме.Но от българската поговорка знаем съдбата на този,който иска да седи на два стола,то е на земята,под тях.

120

...!

преди 4 часа

"Сами придумали, и сами поверили"! Като знаем Този , как обича да си измисля история , да си му "приятел" , е доста относително , та даже и опасно! Хайде да не забравяме , че официалната сръбска позиция , е... че Крим , Донецк, и Луганск са ...украински!

119

Анонимен

преди 6 часа

На сърбите им се размина евроджендърското робство,а скоро и ние ще се отървем.

118

Анонимен

преди 6 часа

БРИКС е средство за налагане на китайските инвестиции и влияние по света. В нито една държава не са се вторачили в това Брикс както и русофилите по света и донякъде в Русия.Банката на БРИКС,, Нова Банка за Развитие с централа в Гуанджоу Китай, с Президент от юни 2023.. .Дилма Русеф се е присъединила към санкцийте срещу Русия. Е, толкова е силата и влиянието на БРИКС.

117

Анонимен

преди 7 часа

Да живее Русия, Сърбия и едно село до Перник

116

въпрос

преди 7 часа

Затова ли там горивата са по скъпи отколкото у нас?А като покрай теб мине някоя дизелова кола и ти идва да избягаш. Дори и най новите са така!Ходя всяка година в Сърбия и това съм го видял с очите си!

115

Защо

преди 7 часа

Българите сме с руски имена!

114

Мара Бунева

преди 7 часа

Руски имперски шовинизъм и сръбски псевдоимперски шовинизъм:голямото и не по-малкото зло, които доведоха Балканите,Европа и света до невиждани катастрофи.Разбира се,не бива да се забравя хлъзгавата и извъртлива Франция,от която тръгва и самият шовинизъм:фалшивото самомнение за някакво мнимо превъзходство-било то културно,расово,религиозно или някакво друго.Отродяването на македонските българи става с внушение за расово и културно превъзходство на ,,етническите македонци"(?) над ,,татаробугарите"

113

Мара Бунева

преди 7 часа

И вековният враг е? За сърбите знаем, че сме ние, българите. А за Русия? Ако се включите в някой руски форум на подобни теми, веднага ще ви кажат, че ,,българите са предатели", защото не желаем да слушаме кремльовските государи. Тези хора имат да извървят дълъг път, докато от ,,държавен народ" станат истинска нация. Или пък няма никога да станат. За тях стойността на личността се измерва с ,,величието" на империята. А величието се измерва със страха, който россията предизвиква у другите.

112

Анонимен

преди 8 часа

В началото на балканите е имало население от чиято мъжка хромозома е останало 40% в Сърбия, 20% в България. После дошли египтяни от Палестина 20%, каквито имат албанци и гърци. индоевропейци 5-10% от степите, балтийски 15-20%, славянски 10%, които ни оставят езика си и се наплодяват диалекти. и приносът на тюрки е 10%.

111

Карел Чапек

преди 8 часа

Русия бявява съседите си за славяни,а после славяните за руснаци.

110

Анонимен

преди 8 часа

и ни сърби..

109

Анонимен

преди 8 часа

Сърбите си мислят,че Путин им желае доброто. Ако имаха обща граница с Расиа,отдавна да бяха заличени от световната карта.

108

Анонимен

преди 8 часа

Руските олигарси и приятели на Путин- Абрамович,Ротенберг,Милер,Авен, Мордашов,Чорни, Дерипаска ,Микелсон и Викселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

107

Сега

преди 8 часа

Югославия/днешна Сърбия/ при Тито вървеше по стъпките на западните държави в Европа.Хората там слушаха свободно Гласът на Америка или Свободна Европа.По него време сърбите имаха право да идват в България един път в седмицата а ние не.Имаше и медии но затъмнение

106

Реалист

преди 8 часа

И понеже знаем от историята и от настоящето, какво ни мислят сърбите, сами си отговорете какви са ни руснаците???

105

шафьорчето Путин...

преди 8 часа

...НЕ ПОЗНАВА ИСТОРИЯТА ---ДРЪНКА ГЛУПОСТИ , КАКТО ЗА АЗБУКАТА НА БАЛКАНИТЕ , ТАКА И ЗА МИНАЛОТО ИМ...ХА,ХА,ХАААААААА

104

Анонимен

преди 8 часа

Дано станат част от брикс, за да видим на практика кой съюз е по добър тука на балканите. Но парите които налива ЕС в Сърбия също трябва да спрат за да се направи реална съпоставка. Ако ни минат, значи русофилите имат право за Exit от ЕС.

103

СМЕХ...

преди 8 часа

Русия и Сърбия--нямат нищо общо до ПСВ --освен дипломатическите интриги на Русия с Австро-Унгария , за подялбата на Балканите и областите на влияние , според "Райхщатското споразумение" за бъдещата Руско-турска война!---до ПСВ-Сърбия е васална част от Австро-унгарската империя!

102

ОБЛАСТТА МИЗИЯ:

преди 9 часа

.....ВКЛЮЧВА --ДОБРУДЖА , СЕВ. БЪЛГАРИЯ И СЪРБИЯ --/ДО СЛОВЕНИЯ /..И Е НАСЕЛЕНА С МИЗИЙСКИ ПЛЕМЕНА, ДАЛЕЧ ПРЕДИ ОЩЕ МОСКОВСКОТО КНЯЖЕСТВО ДА СЕ ПРЪКНЕ ОТ БЛАТАТА НА ДНЕПЪР!