28

Анонимен

преди 3 часа

Удължиха договора с дъщерната фирма на "Веолия" "Софийска вода" до 2035 г. Колко % загуби от несменени тръби са заложени при сключването му и последвалия анекс? Всички ли се калкулират на изстрадалия потребител? "Веолия" е осъдена и изгонена от много държави, Бг я осинови.

27

ВиК мафия

преди 7 часа

Тръбите няма да оправяме, а ще въведем "такса водомер"! Все пак трябва да си купим яхти и Майбаси!

26

Experto

преди 8 часа

ГАРАНТИРАНО: За 21 дни ще правите жесток секс като порнозвезда - ще увеличите трайно пениса си със 7 см и ще започнете да получавате ерекция за 3 секунди (твърда като стомана, колкото дълго искате),прочетете повече тук--- https://come.ac/Menstill

25

Зевс

преди 9 часа

Сега разбрахте ли какво е имал предвид дядо Тошо като каза, че каквото той е построил демократите не могат и да го боядисат.

24

ХАХАХАХАХАААА

преди 10 часа

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

23

Анонимен

преди 10 часа

Колко евроатлантическо

22

someone

преди 10 часа

голяма част от мрежата е изградена кога нека познаем? 60те, 70те от "гнусния" , "гаден" комунизъм... ами няма ги комунистите пак да ни я изградят така ,че дерзайте драги капиталисти, няма кой за без пари да ви я изгради наново ,а вие да скубете на готово само такси.

21

мак

преди 10 часа

банкянския да обещае предизборно, че ще оправи всяка дупка и дупчица по мрежата. Много е добър в обещанията.

20

14

преди 10 часа

В Австралия имат ли тръби бе?

19

14

преди 10 часа

В Белгия като не е имало социализъм нямат тръби ли бе русороп

18

Това с

преди 10 часа

Дупки в мрежата да го разправят в детската градина. Основната причина за загубите са байпасите по мрежите на в и к операторите. Как мислите дали собствениците на басейни си плащат с отчитане по водомер. А тези с поливните системи в дворовете. А държавните учреждения, пожарни, казарми как се отчитат, а хилядите строежи. Сега по морето измисленяците от в и к измислиха електронно отчитане по общ водомер монтиран в шахта на улицата, а домоуправителят трябва да събира сумата от живущите.

17

Кравар Евроатлантик

преди 10 часа

Няма сняг да напълни язовирите, ама съседа си е купил нова шкода и през ден си я мие с маркуч от чешмата.

16

Анонимен

преди 11 часа

Хуу , че бай Тодар да направи ВИК мрежите, че 35 години демокрация даже и не ги подържаха и нищо не посториха.

15

Анонимен

преди 11 часа

Губим 80% от водата? Ами нали това беше главния коз на Тиквата, когато даваше водата на концесия - да стегнат водопроводната мрежа. С пяна на уста твърдяха, че концесионера е задължен и ще подмени тръбопроводите. И какъв е резултата - нищо не е пипнато, нищо не се подменя, само се кърпи, вдигат се цените и се изпомпват приходи от водоснабдяването. Така се дава дуупе под наем на ***.

14

Анонимен

преди 11 часа

Добре ,че е имало социализъм , че да прокарат тръби по градовече , че сега с кофи щяхме да носим .Ама тихо сега , че социализма е лошо нещо ................

13

Нищо, нищо,

преди 11 часа

Българите ще платим и тях, както и сметките на факултативните столипинци и комлушките, и на квартал "надежда" и на милион знайни и незнайни тръттеи и тръттейки!

12

Анонимен

преди 11 часа

На всеки ъгъл чешмичка с течаща чиста вода .Айде сега да ви направим една демокрация ,да ви затапим чешничките , да ви продавам половинка по левче .Днес 1 милион души да си купят вода от бутилка = 1 милион левчета , честито баламурници демократични

11

ВиК

преди 11 часа

В нашия град ВиК мрежата е обновена. Не ви знам загубите , но от 24 апартамента етажна собственост нямаме загуби на вода , колкото е на общия водомер, приблизително толкова е и сумата от водомерите по апартаменти. Евро директивата е всички водомери да се подменят със дистанционни. В дивите села и ромските гета и онези с басейните и разните джакузита е ясно че са тарикати.

10

Анонимен

преди 11 часа

Закривай

9

Анонимен

преди 11 часа

Комунистите ограбиха държавата и после ви се смеят, че нямате пари