7

Анонимен

преди 3 часа

Не може всичко да е печалба, алчността на капиталиста убива. След разпадането на соц. страните качеството на всичко се срина, а за опазване здравето на хората да не говорим. Всички се юрнаха да трупат пари. Както се вижда така не става. И милиарди да има човек в даден момент напуска този свят без нищо. Алчността е болест.

6

Анонимен

преди 7 часа

Тия умират кат мухи, върху фекалия, която някой е настъпил и не са успели да отлетят, щот не са искали да изпуснат "благото". Така *** и по разпродажби, кат се втурнат след отваряне на вратите на магазина и се изпогазят. Така стана и в България - роб на сащ в дискотека "индиго" преди доста години.

5

Буквало се разпадат

преди 9 часа

ФАЩ се разпада пред очите ни буквално. На всеки 100 дни генерират 1 трилион долара дълг и изсипват трилиони за какво ли не, но нямат пари да си оправят инфраструктурата а 20 милиона души са бездомни.

4

Анонимен

преди 10 часа

След десетилетия на лошо управление и печалбарство, американската армия също запада.

3

Анонимен

преди 10 часа

Инфраструктурата на САЩ се разпада не от вчера или оня ден.

2

Войводата

преди 11 часа

1. ЗА НЕЯ 2. Това е нелепа смърт. 3. САЩ са ми враг като служби там. За хората винаги ми е мъчно. 4. Какво са виновни тези 7 души, че всяка стотинка отива за войни по света и няма за ремонти на кейове

1

Русия

преди 11 часа

Рекетират целия свят и пак всичко там са срутва.