46

Олимпий Панов

преди 7 минути

Че ги съсипем тия инглизи мръсни!Как ей така дават кредити на всеки *** и пулъо?

45

Х

преди 1 час

Тъмни бхаратски индивиди.

44

Спонсор

преди 4 часа

Тъй правят избирателите от сливенските маали! Самото име подсказва от къде е юнак Таньо!

43

Давид

преди 6 часа

Краажбата от бозиняв бриткартофи не е кражба,а Кошерно дело Митцва и задължение на всеки нормален човек.

42

Анонимен

преди 9 часа

Масово е така, голяма част от услугите се градят на презумпцията че някой някъде някога е проверил нещо,от то на сетне банкова сметка откриваш по Интернет, банкова карта ти пращат по пощата, помощи по Интернет. Оня ден сменях доставчика на ел енергия, сбърках една цифра и получих сметката на някакъв от друга провинция никой не е проверил че този електромер не се намира на адреса за който подавам заявлението.

41

ЩО , БЕ....

преди 9 часа

...у английските затвори е гоооолем комфорт ,бе....ха,ха,хааааа....можеш език и занаят да научиш и на задна прашка да свикнеш!

40

ха ха

преди 9 часа

До Сандо точиш и бягаш е правилното решение, ама според дО40 тоя бил УМЕН и точил докато не са го хванали. И както се вижда от статията е издал всичите си авери в схемата. По всяка вероятност сметките му са закрити, парите върнати в банките а "вратичката" в Универсал Кредит затворена . До тук беше с умника Таньо. Ще полежи в английски затвор и после го изритват към България . Да проси по софийскките улици или да гледа кози в родното си село. END.

39

Анонимен

преди 9 часа

Тук едно основно образование не могат да завършат, там веднага научават хватките, чрез които могат да източват милиони. Някои ги хващат. Но кой знае още колко други са се подвизавали там, понапълнили са гушките и после бегом надалеч, а може би и вече под чуждо име.

38

Еееее, стига!

преди 9 часа

Стига с това "българи"! Как виждате етнически българи да се оставят да ги транспортират като уфсе до Лондон, после да попълнят документи, с които друг да вземе пари и накрая да се върнат покорно в Столипиново или "у Факултето"?

37

Сандо

преди 9 часа

е добре де, точиш милка и бегаш ... кво седиш и чакаш да те гепят

36

СМЕХ...

преди 10 часа

ВСИЧКИ МОНГОЛОИДНИ "БЪЛГАРИ" ИДВАТ ОТ АЗИЯ.....!....ОРДАТА ИМ Е ТУК ОТ 681-г

35

Мухаха

преди 10 часа

Индобългарин.

34

Анонимен

преди 10 часа

Видяхме от снимките, че този "българин" има особен тен по рождение...

33

Алекс

преди 11 часа

Щом не са имали право да кандидатстват за "Универсален кредит",а са одобрени,значи в далаверата участва човек от Министерството на труда и пенсиите.

32

Анонимен

преди 11 часа

Таньо? Е нещо като *** и в мазен селянин

31

БУЛГАРОС- ВУЛГАРОС

преди 11 часа

БЪЛГАРИТЕ СА ВАРВАРИ--- А, НИЕ СМЕ ТРАКИЙЦИ!!!!

30

Смех...

преди 11 часа

БЪЛГАРИТЕ СА ОТ АЗИАТСКИ ПЛЕМЕНА И ВАРВАРИ----- А ТУК У НАС ПОВЕЧЕТО СА ТРАКИЙЦИ, МЕСТНОТО НОРМАЛНО НАСЕЛЕНИЕ, ПОТОМЦИ НА ОРФЕЙ И ЦАР СЕВТ ОТ ПРЕДИ ХРИСТА....ХАХАХАААА

29

Анонимен

преди 11 часа

За 7 години в България трудно ще изкара 5 милиона лв., така че пак е напред човека. Кофти само, че вече българин, значи мошеник и схемаджия, навсякъде по света.

28

Този ако е българин

преди 11 часа

аз съм патагонец.

27

Знаем ги ние

преди 11 часа

тези българи То само този да беше. През лятото писаха за други сливенски окрадили 6 милиона паунда.Наскоро сгащиха и една от племето им да събира пари в болницата и да се прави на докторка. Абе, хубава работа, ама