12

дракон дракон

преди 2 часа

Избиването на всички заложници би било справедливо в този случай!!!

11

Христо Христов

преди 3 часа

Тоя д'е'мент да не се сополиви, ми да каже какво става с победата на бойното поле в Украйна. Успя ли контранастъплението, взеха ли урките вече Крим?

10

Анонимен

преди 4 часа

С олигофренските си изказвания, тия се надпреварват да стимулират и натопорчат всички мюсюлмани за джихад срещу нещастното европейско население.

9

Този умник предложи

преди 5 часа

на страните от ЕС да вземат заеми и да ги дават на Украйна.То дадените и досега средства са изкрадени и съсипани,тя отказва да плаща взетите кредити и никой не иска да и дава.Затова дъртият титан на мисълта реши че е време отново да бъдат прецакани пионките от ЕС.Дали ще му се върже някой(може,ако управленците му са като нашите дупедавци)?А този отказал ли се е от заплатата си в полза на украинските корумпета?

8

борел кукундрел

преди 5 часа

този даже и не го чета вече, абсолютно неадекватен във всичко.

7

Анонимен

преди 5 часа

по-точно убийството на Синуар, в ЕС отмениха смъртното наказание, а приветстват убийства на хора, не трябва ли съдът да отсъди кой е престъпник и наказанието съответно, а в ЕС то не може да бъде смърт

6

Божил Божилов

преди 6 часа

Наистина,само ликвидация на еврейската държава ще донесе мир в този район.Древните римляни са решили този проблем преди хиляди години,но политици с изтощени знания по история след ВСВ реанимираха световния злодей,който през целия ми досегашен живот разпалва войни заграбва територии избива хора.

5

Анонимен

преди 6 часа

Путин същото каза и за смъртта на Пригожин. Но касапницата се усили

4

Анонимен

преди 6 часа

Мда сигурно, чрез убийства към мир. Колкото повече убиват, толкова повече ги долюбват...

3

Старото

преди 6 часа

Глупости!За поробения водачи много!

2

С

преди 6 часа

Където има окупация и репресии, ще има съпротива. Единственият начин да има мир в Близкия изток е Израел да се разтури на дъски и пирони и евреите набучени на неомазан кол.

1

Анонимен

преди 7 часа

Дърт п.ърцулник на 80 г. и пенция влачи и заплата влачи :)))