171

Желанието на

преди 32 минути

Хегемона да води дипломация от позицията на силата е и негова Ахилесова пета. Дипломацията от позицията на силата работи срещу страни от калибъра на България, но опитите да се приложи срещу Русия и Китай, показва на световните играчи, че царят Пиндостан е гол.

170

Бивш от МВР76

преди 46 минути

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Брутална снимка. Гугъл. Новини Бг. Еталон за Грозотия. Грозна Мааангалка, доста кофти симбиоза.

169

Само Путин

преди 1 час

може да сложи края

168

да

преди 1 час

точно така! тръгнали да се разпитват, кой ще сложи край на войната! путин каза на всички - специалната операция ще приключи когато се изчисти украйна от укрофашисти и от натовско въоръжение! баста!

167

Владимир Путин

преди 2 часа

Владимир Путин ще сложи край на войната, когато руските войски победоносно влязат в Киев, а наркоманите позорно капитулират.

166

Фитока

преди 3 часа

Андреа

165

Анонимен

преди 4 часа

малоyмен малоyмна

164

Анонимен

преди 4 часа

***

163

Анонимен

преди 4 часа

***

162

Име

преди 4 часа

"Добрите" сили са като "добрите" ваксини срещу ковид!

161

Анонимен

преди 5 часа

Инна Ангелова....колко ти плащат да пишеш глупости кой какво щял да направи.... откъде ги вадиш тези истории? Добрите сили губели...ххаха, кои са добри сили?

160

Д-р Менгеле

преди 5 часа

Единствено украинците могат да я спрат войната, като набучат зеленясалото еврейско лайнюю Зеленски на кол на средата на Майдан'а и подгонят всички евреи първо към арома-терапевтични камери със Циклон Б, и след това към нажежени сауни, които някои конспиратори ги наричат пещи.

159

Анонимен

преди 6 часа

Къдя сте бе , убавци - урковци, западни подлогги, нещо май май стиснахте езичето между зъбите и само профлянквате цинизми! Ай, голема уйдурма!

158

Българин

преди 6 часа

Русия ще сложи край на войната след като постигне целите си догодина. Ако не ги признаят, ще продължи към Киев, докато в Киев накрая някой не подпише капитулацията на Украйна.

157

Тръмпист

преди 6 часа

Какво знае изгоден мир ?!? Мир е възможен единствено с Украйна отстъпваща вече изгубените територии !!! Още ли има малоУУмници да вярват в нещо различно ?!?! Да отстъпват тези територии докато имат шанс все още да запазят някои територии . Просто и ясно ! Да би мирно седяло - не би чудо видяло . Това е дилемата и извода за Украйна . А зеленски трябва да бъде подведен под отговорност за корупция и държавна измяна ! Това е !

156

Футуролог

преди 6 часа

Войната ще продължи, така както ще продължи и помощта на Запада за Украйна. Заемането на президентското крисло в САЩ, не е от решаващо значение. Думата имат конгресмените.

155

Ами ако тримцата

преди 6 часа

Не щат! Тогава Путин ще я приключи!

154

ЗЕЕЛНСКИ Е ВЕЛИК

преди 6 часа

какс те 3 дневнитее хаххахах а сега и некав 2 дневен,,, УКРАИНЕ никога нема да стане РУСХКА Ко 4ина.. СЛАВА ГЕРОИАМ... ПРо СИА у МРЕ

153

Анонимен

преди 7 часа

"И съм работил с Американци в Английска компания" ---> Трите езика включват ли българския?

152

Анонимен

преди 7 часа

Те мypвитe говорят по пет езика, а той само три! Изобщо не ме впечатлява! Нито пък че е видял Западна Европа!