8

Doc

преди 10 минути

ГАРАНТИРАНО: За 21 дни ще правите жесток секс като порнозвезда - ще увеличите трайно пениса си със 7 см и ще започнете да получавате ерекция за 3 секунди (твърда като стомана, колкото дълго искате),прочетете повече тук--- https://come.ac/Menstill

7

Грим

преди 1 час

Религията сама по себе си е натрапена измама. Като почнем от това че Кой е дал лиценз на трите влъхви да обявяват Иисус за син божи според преданието и кой е лицензирал Йоан Кръстител да кръщава. И един измамник камилар от близкият Изток лицензира друг и потвърждава лъжата му че имало някакъв небесен бащица, наречен Йехова. И се почва цяла плеяда от светци и мъченици в името на същият този фалшив Бог, всички измамници или измамени, които тръгват да разпространяват лъжи че си нямат друга работа.

6

Пилат

преди 1 час

Хора! Религията е опиум за народа! Гледайте биг брадър

5

Анонимен

преди 1 час

ей, като няма държава се появяват всякакви

4

Анонимен

преди 3 часа

Поповете открай време краднат - описано е в литературата.

3

Не само в Гърция

преди 3 часа

От години вече из Централните гробища в София се мотаят хора, които не са свещеници и когато видят край някой гроб опечалени близки, веднага си предлагат услугите да прочетат молитва срещу заплащане. Постоянно има предупреждения хората да не се хващат на лъжите на такива псевдосвещеници или на семинаристи, които не са ръкоположени. Възможно е и из другите гробищни паркове да се подвизават такива.

2

Анонимен

преди 3 часа

50 евро за молитва направо вкарал шефа си в Европейския съюз хаха

1

Анонимен

преди 4 часа

И ко толкова отчето в Ст.Загора е примерен гаси климатика на 35 С да пести пари