52

Алгемайне Цайтунг

преди 43 минути

Пемиера на Германия Шолц снощи кацна в Истанбул.

51

Анонимен

преди 44 минути

Германия се моли Русия да им прости

50

Анонимен

преди 1 час

ше си поделят Полша

49

Анонимен

преди 1 час

Така е, американския газ е скъп защото е демократичен.

48

Деди

преди 1 час

Ех Мъко, Мъко, джурналистическа антирашка Мъко! И да пишите и да бришите, светът върви напред, търси нови изяви без да повтаря идеологически обременени формати от време-оно! Тъй, че споко джурналя, не "рисувайте" Политика в тези срещи - те са нужни за всички!

47

Юлия

преди 1 час

След нас, Германците са най-прецакани от войната на САЩ на руските територии. Общо взето се надяват нещата да приключат по-бързо и тази черна дупка за средства и хора, наречена "украйна" да бъде запушена от руснаците колкото се може по-скоро.

46

Анонимен

преди 2 часа

Уточнявали са разпадането на Русия. Някои части ще идат към Германия, други към Китай...

45

00-11

преди 2 часа

Ами ако не бяха "продали, предали и унищожили" българското външно разузнаване и контраразузнаване можехме и да знаем..., а ся, прайм догадки или копи-пейстим чужди мнения!

44

Три положения:

преди 2 часа

1) Зеленски не трябваше да започва войната. 2) Войната беше провокирана от САЩ и Байдън използвайки Борис Джонсън след преговорите в Истанбул. 3) Войната е загубена.

43

До 41

преди 2 часа

До 41. Хахаха, авторски материал тук няма. Всичко е преписано отнякъде през гугъл преводач и с хиляди грешки. Не очаквай чудеса от колектива.

42

Бисмарк

преди 2 часа

Разпределят парчета от Украйна. Да се знае всичко предварително и да няма изненади в края на годината.

41

Pen

преди 2 часа

***, пишете повече статии за България ! В Русия не пишат толкова за Путин колкото вие ! Продажна ***.

40

Христо Христов

преди 2 часа

Русия не трябва да се среща с германия, освен когато Берлин ще подпише за репарациите, които ще плаща.

39

абв

преди 2 часа

До Ястреб Османлия-Талибан и демокрациа са несъвместими,ходи коментирай в анадолските сайтове на имамина.

38

До Османлиев

преди 2 часа

Не знам къде ще ходят германците, но турците стигнат ли по някакъв начин Германия, не може да ги изгониш. Хващат се като удавници за сламка. Отпуските им отпуски, осигуровки, пари за болничен, екстри, за които в Турция са чували само, че в белите страни има. В същото време, си говорят алманиа битмиш, ама май Турция отдавна е битмиш, та така се държат за Германия.

37

Анонимен

преди 3 часа

35, дръж джоба си широко отворен. Ще те догонят и ще ти насипят допълнително.

36

Анонимен

преди 3 часа

"Журналистите са получили потвърждение от Михаил Швидкой" - Този Швидкой беше капацитет преди 20 години. Сега е от калибъра на Тихановская. Помните ли я? Не? Беше назначена за премиер на Белорусия в сянка. Видимо сянката е дебела, орехова.

35

Анонимен

преди 3 часа

РФ и Запада трябва да плащат репарации на Източна Европа за 45 години робство!

34

Анонимен

преди 3 часа

малко статистика, преди украйнската авантюра на Путин през 2013 година БВП на Ррусия е бил 2,1 трлн $ на 8-мо място в света, през 2023 година БВП вече е 1,7 трлн $ на 13-то място в света, е това е цената която плаща руската икономика заради амбициите на великия бунмерен "гросмайстор" 400 млрд $ на година

33

Германците

преди 3 часа

ако не искат да са колония на САЩ, както се вижда че са в момента, трябва да търгуват с Русия. Иначе бизнеса им отлита за САЩ. Неслучайно им взривиха северните потоци. Знаят го, но с тези 20+ американски бази на тяхна територия няма как да мърдат. Тайно се надяват Путин да победи в Украйна и НАТО да се разпадне. Сега говорят като евроатлантици от кумова срама и заради базите.