54

питам

преди 6 минути

Изобщо не ме изненадва статистиката ,след като по улицата пред нас на няколко пъти видях 10-11 годишни момичета пияни да се прибират посред нощ .Къде са родителите на тези деца ?

53

Анонимен

преди 27 минути

Пазарната демокрация и картелната, непазарна икономика се преживява само с помощта на дрога, медиен опиум за народа, шоупрограми, Биг Брадър.

52

Мама Миа

преди 1 час

До Анонименти болен..едно време имаше лудници за такива като теб.да не говорим,че граматиката ти е като на 2 годишно дете.жалко...

51

Анонимен

преди 2 часа

Най - много наркомани имаше по времето на Соца. Цялото население в КонцЛагера бе наркотизирано Умствено и нарекоха лекарството Марихуана - наркотик. Комунистите бяха наркодилъри. Милицията бе най - големият покровител на наркодилърите. Сега Милиционерите се преоблякоха на Полицай и станаха най - великия наркодилър, забраняващ на хората сами да си отглеждат няколко стръка марихуана, понеже по нощните заведения Полицаите - Дилърите трябва да печелят пари, а не някой си там от народа!

50

Анонимен

преди 3 часа

Демокрацията ни направи наркомани.

49

Анонимен

преди 3 часа

Сийке седни на моя! Сийке седни на моя! Сийка исмихната отговаря: - Сега мога да седна, само ако ми дадеш пари! Сега е друго време - Това не е като от по времето на Соца .... да сядам на всеки комунист за без пари! Имаш пари - сядам! Нямаш пари - не сядам!

48

Анонимен

преди 3 часа

А какво става с разпространяването на най-много наркотици - фармацията? Само, че Псевдо Лекарската Наука са сменили името на наркотик с лекове за лекуване с най различни наркотици = лекарства?

47

Наркоманска Държава

преди 4 часа

Къде е стъпил съвецкиБотуш е така.

46

Капачки за бъдеще

преди 4 часа

За строеж на децка наркокомуна Мухахахаха

45

Сашо

преди 4 часа

Чувал съм и че в яслите дишат лепило, чух го от баба Сийка от 7-мия етаж. Напишете статия и затова !

44

На Държавата

преди 4 часа

И на политиците-лобисти на мафията а те са всичките такива Са и по скъпи мутрите които печелят от синтетичните наркотици отколкото децата ви.Това можем да установим като извод от ситуацията с наркотиците.Това е истината.

43

Държавата е виновна

преди 4 часа

Това е

42

Баси

преди 4 часа

Пропадналата държава

41

В чужбина

преди 4 часа

Каква хубава кока съм шмъркал депутатите чак не са шмъркали такава.

40

Анонимен

преди 4 часа

На тая възраст почват и други работи да правят.. Пълнолетието вече трябва да се свали на 16г, понеже докато стигнат тая възраст някои са завършени престъпници, тези от женски пол пък са навъртели завиден километраж. Няма логика после законът да ги помилва че били непълнолетни. Ето оня в Перник който уби жената с ритане по главата. Тогава е бил на 17,5 години и сега ще се измъкне с лека присъда

39

ФамилиятаESCOBAR

преди 4 часа

Абе легализация на коката и да друсат сички на Чичо Пабло от матеряла.

38

Нормално

преди 4 часа

Нали сме в ЕС и НАТО.

37

pablo

преди 4 часа

До ...Декриминализация, виж Португалия. Ама сакън да не секне бизнеса...

36

Но пък

преди 4 часа

От друга страха станах дирър и изкарвах повече пари от родителите ми които работеха много.Така че нищо те е само черно и цяло а си има и нюанси.

35

Коста

преди 4 часа

И още по-рано почват. На 3-4 години започват употребата на наркотици. Минете покрай някоя детска градина и ще видите, че децата там имат вече по някой изпадал зъб на 5-6 години. Това ако не е от наркотици, няма от какво друго да е.