19

Анонимен

преди 2 часа

Велоалеите увеличиха двойно задръстванията, а някъде и доста повече. Това постигнаха с тях - в крайна сметка по-мръсен въздух.

18

Анонимен

преди 2 часа

Да върнат на шофьорите улиците и частите от тях, направени на велоалеи.

17

Анонимен

преди 2 часа

Велоалеи никога не е имало, и преди велоалеите имаше големи задръствания в градовете, на всичкото отгоре после евроджендърите решиха да спасяват планетата от карбан имишаните с велоалеи, и превърнаха улиците във велоалеи, което доведе до още по голям хаос.

16

Анонимен

преди 2 часа

В повечето големи градове в Европа велосипедистите не спазват никакви правила, минават на червено, карат по средата вместо вдясно, промушват се между колито от ляво и създават пълен хаос. При това автомобилистите са задължени да ги пазят, дори ако велосипедиста е в нарушение, ако има инцидетн шофьора на колата е виновен дори и колелото да е в грубо нарушение.

15

Европедерас

преди 2 часа

Да се затворят улиците за коли и да се направят велоалеи.

14

Анонимен

преди 2 часа

и защо се е качил на велоалеята, наглец и убиец

13

Анонимен

преди 2 часа

По-скоро велосипедиста се е ипита да избута автомобила ... Е, избутал го е...

12

Анонимен

преди 2 часа

До такива случки водят велоалеите, което са откраднати от шофьорите места за движение.

11

Анонимен

преди 3 часа

Чудех се какво има да протестират, а то защото шофьорът твърди, че е станало по непредпазливост, а те искат да се води умишлено. Амии, сложно ще е, при положение че се е качил умишлено с колата върху велоалеята.

10

Колю заразения

преди 3 часа

Здравейте, казаха ми тук да питам... някой да знае бабин илач против срамни буби? Една рускиня ме напълни, пишман станах Мерси

9

Анонимен

преди 3 часа

Шофьора на джипа е бил билгарин от електората на Пеевски.

8

Анонимен

преди 3 часа

БРАВО НА ФРАНЦУЗИТЕ

7

Анонимен

преди 3 часа

Живея във Франция, със съпруга ми ползваме ежедневно велосипед (той) и тротинетка, аз. Ужасно е, велоалеите спират изведнъж, в нищото, непочистени са, пълни с клони, листа, камъни, стъкла. Автомобилистите са често агресивни, но най-зле в тази държава са самите пешеходци-вървят по велоалеята, спират се, вторачени в телефоните...мислят си, че с тротинетка ще е по-лесно да спра, отколкото с кола....Абе, ужас е във Франция,няма никаква дисциплина.

6

Анонимен

преди 3 часа

Колоездачи и тротинеткаджии е равно на м...дил. И тия и ония карат като луди по пешеходни зони, ама ги е яко шубе сред колите. А, ако има бунт на пешеходците, какво правим, а.......

5

Анонимен

преди 3 часа

Да тръгнеш по велоалеята и да газиш бих го очаквал в България, явно дивата селяния обзема и други места и народи.

4

Стенли

преди 3 часа

Бончо дано някъде като пресичаш да ти се случи случка

3

Анонимен

преди 4 часа

Защо ли не съм изненадан. Франсетата са жестоко комплексиран и завистлив народ. Мразят всичко и всеки включително и самите себе си.

2

Стенли

преди 4 часа

Цял свят ги има такива шофьори ид.иоти

1

Смачкан от демократ

преди 4 часа

Демокрация е когато силният смачква слабия - вижте САЩ, вижте Израел! Само Русия не се поддава на смачкване от демокрацията им, просто защото не е слаба!