11

Анонимен

преди 3 часа

Факт. Има страшно много разведени, сега направо е епидемия. И въобще не става въпрос за пари, безпаричие, мизерия...Покрай мен се изпоразведоха все хора, които са повече от добре финансово, даже имат много пари. Но...ако има домашно насилие, пиене и т.н. да се разведеш. Обаче...приказки от сорта на: "Сега намерих истинската любов, съжалявам, просто се случи, не мога да заповядвам на сърцето си, чувствата не са подвластни", са абсолютно детски и несериозни.

10

Анонимен

преди 4 часа

Ани К. не предлага семейна връзка, а лично изгодна. Меркантилност. С такива не става ни брак ни връзка.

9

НеПитайСтаро,аПатило

преди 5 часа

Изпуснали са двете най-най-най-важни причини, свекървата и тъщата!

8

Кольо кура

преди 6 часа

С вълна или без вълна отдолу га съм на 5 мастики......?! ??

7

Ани К. до 6

преди 6 часа

Поредният комплексар, който не се стърпя да ме обиди. Това само показва, че си някакво джудже, което мрази жените, защото не е порастнал нито на ръст, нито на акъл.

6

do 5

преди 6 часа

До Ани К: А при жените: липса на 2 сливи. Откак започнахте да се бръснете отдолу и се помислихте за много специални нали. Да нямате по 2 сливи? Скъпи дами, с вълна или не, си оставете същите офсе.

5

Ани К

преди 6 часа

Нисък ръст (под 1.95) и ниска заплата (под 10 хиляди).

4

Анонимен

преди 7 часа

Ако брака е здрав и двамата знаят защо са заедно, тези неща могат само да го заздравят. Ако е защото тя е бременна или защото ни е дошло времето, и без такава причина, ще се разпадне. Друга основна причина за която все повече бракове се разпадат. Мъжа е мека Мария, нищо, че може да тренира и да прилича на киборг. Смята, че с угаждане, с ходене по прищевките на жената ще я спечели и задържи. Точно обратното. Жената не си пада по такива и скоро и става скучно след поредната угодия и му бие шута.

3

Анонимен

преди 7 часа

Или пък липса на ебание, козата си иска пръч.

2

Бай Илийчо

преди 7 часа

Най важната. Безпаричие и мизерия.

1

Оффффф

преди 7 часа

Пълни тъпотии. Ама пълни.