105

Анонимен

преди 5 минути

Така е... На Българските Ковбои - Селяни по заповед на Сталин бе въведено Крепостнияеското Право и им бяха отнети земите. Този селянин който не си даваше земята комунистите го наричаха кулак и го пращаха в концлагерите. В концлагерите избиха Българската Аристокрация, Иновативните Българи. Тия Българи които не са искали да се пишат за Макета са ги избивали в концлагери....

104

Анонимен

преди 11 минути

Според историческите дадености македонците са българска етнографка група, със своя регионална идентичност. На преброяванията преди 1945 г. у нас, тоест, преди идването на комунистите на власт няма, регистрирани етнически македонци. Но според преброяванията от 1946 и 1956 г. се оказва, че у нас вече живеят 160541, съответно 178862 етнически македонци. А сега си представете... Ако не си маке, веднага заминаваш в концлагер.... Така се приемаша й мюзюлманската вяра с забиване на кол!

103

До Отдавна

преди 16 минути

древните траки как да знаят как ЩЕ се наричат

102

Анонимен

преди 20 минути

С разрешението на Сталин по искане на Тито от България е откъсната пиринска Македония! На 9 август 1946 г. е извършено най-зловещите предателства на БКП към българската нация и държава. На пленум на ЦК на БКП е приета резолюция за даване културна автономия на Пиринския край. Македонизацията в Пиринска Македония в процес, при който от страна на властите в България и Югославия се провежда политика по изкуствено зареждане на Пиринска Македония с фалшиво македонско самосъзнание и отделен етнос.

101

Анонимен

преди 20 минути

колко са наистина ще разберем, когато впишат българите в конституцията си

100

до 93

преди 23 минути

До Анонимен.Нищо не е давано.Паспортите се купуваха,купуват и струват пари.Наскоро пак четох обява за цени на паспорта в интернет,но за украинките.

99

баба мара

преди 23 минути

от агенцията за българите в чужбина могат да информират на колко българи вмакедония са издадени бълг паспорти за последните 35 години колко гласуват набълг избори колко се определят като българи при преброяването в македония

98

Анонимен

преди 31 минути

Статистика на населението по етнически признак в областта Македония (Егейска, Вардарска, Пиринска) по самоопределението на хортата в началото на 20-век: българи - 1181336, турци - 499204 (след Балканската война те са изселени от сръбската и гръцката армии), гърци - 228702, албанци - 128711, власи - 80767, евреи - 67840, cигaни - 54557, ючеркези - 2873, сърби - 700 (цели 700 души! брей, че сръбска била Мекедония), арменци - 300, грузинци - 60, нeггpи - 200(главно в Солун) А дека са македонсците?

97

Танас Войводата

преди 54 минути

От 1990 г.до днес България е осъдена 17 пъти в Съда в Страсбург за нарушаване Човешките права на етническите македонци и македонки в България.

96

ТРАКИЕЦ....

преди 1 час

....ИЗОБЩО НЕ СЪМ МОНГОЛСКИ БЪЛГАРИН....ХАХАХАААА....НЕЩО МЕ БЪРКАТЕ С ПУТИН!

95

МОЯТА БЮЛЕТИНА Е:

преди 1 час

НОМЕР-- 8...!!!!!!!!ХУБАВОТО ПРЕДСТОИ!

94

Не знам

преди 1 час

дали в Македония има Българи, но във България има много Македонци.

93

Анонимен

преди 1 час

Северно македонците които крият българския си произход и български паспорти, трябва да ги върнат и те да им бъдат отнети, от държавата България, която им ги е дала.

92

Анонимен

преди 1 час

Министерство на правосъдието а България, трябва да постави на сайта си имената на всички северномакедонци, изяснили се като българи и получили български паспорти. Тогава в ЕК, в Брюксел, в Съда по правата на човека и в Северна Македония, ще узнаят колко българи има в РСМ.

91

Джо Байдън

преди 2 часа

Какви българи в Македония. Няма българи в Македония, всички са македонци. Както няма и руснаци в Украйна, всички са украинци.

90

Анонимен

преди 2 часа

Има ли някой от коментиращите с коефициент на интелигентност над 80?

89

Анонимен

преди 2 часа

Най най най елементарното.Да се вземе ДНК от македонците и българите.Да се види има ли съвпадение или няма.И тогава да се говори.Македонската академия на науките преди години беше направила такова изследване и се потвърди 100% от пробие показват съвпадение и тука става въпрос за един народ исуственно разделен.Да се потвърди или отхвърли тази теза от международна независима комисия.Да престанат тези *** северомакедонците да стават за смях с нещо което не са.

88

Даме Груев

преди 2 часа

Никога ЕС за РСМ!!!

87

Анонимен

преди 2 часа

Македонска нация и език няма, както украинаска нация и език

86

Отдавна

преди 2 часа

ме мъчи един въпрос: древните траки знаели ли са, че са българи.