115

Анонимен

преди 1 час

На ГЕРБ програмата е ясна - кражби, кражби и пак кражби! ГЕРБ друго освен да лъжат и да крадат не могат да правят! Три години не можаха да крадат както си знаят и изпаднаха в абстиненция. Ако се доберат пак до властта ще падне най-голямото крадене чрез тънки магистрали, стадиони и зали!

114

Антикомунист

преди 2 часа

Да ви акам и на партиите и на булгаристаня!

113

Сега

преди 2 часа

Какво не разбирате от управление на ППДБ те си казаха програмата/всеки може да я прочете но едно голямоНО по хубаво ли ще бъде по руски модел където ако се нафиркаш и ще преспиш в кауша ,на всяка крачка да показваш ЛК да знаят кой си т.н.по старите знаят какво бе по руският модел

112

Анонимен

преди 2 часа

ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ СА ПРИ ЧАЛГАРИТЕ КАКВОТО И ДА ЛЪЖАТ АЛА БАЛАТА СВЪРШИ

111

Анонимен

преди 2 часа

ЛОЗАНОВ ТИ ОТ КОИ ХАХАХАХАХА СТАТУКВО БИЛИ ЕДНИ ДРУГИ БИЛИ ПРОМЯНА ХАХАХАХА ЛЪЖИ ЛОЗАНОВ ЛЪЖИ 4 ГОДИНИ АТАНАСОВ ЛИ Е ПРОМЯНАТА ХАХАХА КАКВИ ОТВРАТИТЕЛНИ ЛЪЖИ

110

Анонимен

преди 2 часа

Папионко Лозанов пак се пени и изживява като експерт, естет и интелектуалец - където идеите и политиките остават неразбрани или недостъпни за масовия избирател ?!Какво разбираемо имаше в управлението на ППДБ, че се сърдиш?

109

Аналния отвор:

преди 2 часа

Чух че америка за България плаща на този къдрав долен ляв амбреияж от снимката по-горе - лозанов ли как се казваше. Плащат му да лае из студията против Русия! Вярвам, че е така! Не ги обичам платените долни ляви, като лозанов!

108

Анонимен

преди 3 часа

Не е бил министър

107

Анонимен

преди 3 часа

Гласуваме за хора, а не за богове. Няма идеални хора. ППДБ с всичките им недостатъци са единствените, които искат страната да върви напред. Другите са или крадци, или лъжци, или родоотстъпници като Възраждане. Когато някой е управлявал пълен мандат с МНОЗИНСТВО, тогава имате право да го съдите. А ГЕРБ управлявах ТРИ МАНДАТА, крадоха ви, лъгаха ви, ама пак тях избирате. Абе кво ви има бе хора?

106

Име

преди 3 часа

Да помоли Инджев да му услуги с мрежичката си за коса!

105

Сега

преди 4 часа

97 е прав и единствено на ПП приоритетите им са в правилната насока но че на някой това не му по изгода това е друг въпрос и при тоя ред на мисли докато не се изчистим от този руски манталитет още дълго ще я драпаме така

104

Анонимен

преди 4 часа

Г-н Лозанов , вие също сте ----КЛИШЕ !

103

Анонимен

преди 4 часа

Възраждане!

102

Myxльо от Казанлък

преди 4 часа

Аз ще гласувам за ПП щото при тях сглобявам бомби и оръжия за укрите и 1700 леа ми дават супер съм

101

Анонимен

преди 4 часа

Виждам, че тук повечето смятат, че тоя относително добър стандарт на живот е гарантиран. Няма да е все така. И тогава ще съжалявате, че не сте гласували за когото трябва, или пък изобщо не сте гласували. Нищо не става случайно. Всичко зависи от нашите действия и бездействия.

100

Анонимен

преди 4 часа

До До 97 Нерде Киро, нерде Доган? Ти си мръднал. Оправи си главата.

99

До 97

преди 4 часа

Киро и Доган?.... Никога...

98

Анонимен

преди 4 часа

На такива коментари и коментиращи - такива партии.... дупе и ***

97

Анонимен

преди 4 часа

Единственият изход е ППДБ. Ама тука повечето са със СПЕЦИАЛНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИ и няма как да разберат.

96

Това грухтящо

преди 4 часа

недоразумение - Лозанов - да спре да се напъва с неговата също толкова куха теза за Азаия и Европа, никой не ни е карал да избираме, просто тука някакви натегачи решиха, че трябва да сме твърдо само с едните и срещу другите. В същото време по-умните политици играят и с двата лагера.