51

Анонимен

преди 21 минути

Като чета статията от този измислен дОцент разбирам че Инст. за Космически Изследвания се е превърнал в Инст. по История за Усвояване на Космоса. Що ли по-добре не ги закрият!

50

Анонимен

преди 2 часа

В името на науката да изпратим цялото ППДБ и Настимир, че те нещо не го искат, ама и тука да не остава.

49

Анонимен

преди 3 часа

Какво общо има новината с България? Французите правили опити с котки в космоса? И много други са правили опити с животни в космоса, няма направо човек да изпратят. Освен това СССР бяха много преди Запада, и сега Русия е винаги пред запада в космическите технологии.

48

Стенли Кубрик

преди 3 часа

Видяхме записа на американските космонавти на луната, как знамето се вееше от лунния вятър.

47

Анонимен

преди 3 часа

Аз ще експериментирам с крокодил.

46

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 45: Има, но е ставало пред очите на всички, ичлъчвано е всико по телевизиите он-***! За съетските космонавти няма нито един запис как са излитали. Дори Юрий Гагарин отговарйки на Корольов "Поехали " е заснео постфактум няколко месеца по0късно. За Ю.Г. НЯМА НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ Е ЛЕТЯЛ, а и той цял живот е мълчал за това, дори и пред семейството си!

45

Анонимен

преди 4 часа

А колко западни космонавти са умрели в космоса?

44

Анонимен

преди 4 часа

При Тодор Живков, когато бяхме с Русия България сама произведе и пусна спътник в Космоса. След 35 години западно партньорство България не може нищо да произвежда, дори храната не може да си произвежда и всичко се внася, а България изнася само евтини черноработници и пpocтитутки за запада.

43

Анонимен

преди 4 часа

А какво да си спомним за дузината съветски космонавти, изпратени в космоса и умрели и изоставени там? Първият космонавт трябволо да бъде синът на Туполев, но за съжаление той се приземява лошо и е тежко пострадал на територията на Китай. Недопустимо е съвески космонавт да е потрошен :) За това вашите другарчета в кремъл решавт да потавят театраниат спектакъл п"първи космонатв от ссср" , в гравната роля Юрий Гагарин! Факт, няма нито едно доказателство Ю.Г. да е бил в космоса!!!

42

Анонимен

преди 4 часа

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година "изостанала" Русия пуска първият в историята спътник в Космоса.

41

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 19: Истината за кучето Лайка, което полетя в Космоса преди 60 години! За смъртта му са лъгали половин столетие. Истината за Лайка от ученият Дмитрий Малашников, ...и седем часа след старта апаратурата не прихваща никакви признаци на живот. Причината за смъртта на Лайка са стресът и прегряването на организма, след като температурата в кабината достига 40 градуса. Оказва се, че машините за охлаждане не работят според предарителните очаквания.

40

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 31: Поредната руска измама! Като Попов-Маркони, Яблочкин-Едисон, Ломоносов-Леонардор, Буратино-Пинокио ... Циолковски НИЩО не е открил или измислил. Известното уравнение за реактивно движение е с 20 годни преди него от двама английски военни- Но нещастните руснаци все искат да се правят на велки! Ха-ха, смешници! Циолконски е ***, неграмотен селски дурачок!!!

39

Анонимен

преди 4 часа

Армения е 3 милиона, а в Русия живеят 6 милиона арменци, и се самоопределят открито като арменци, и за тях тези територия на измислената държава Армения е руска, Армения е част от Русия.

38

Анонимен

преди 4 часа

Полша винаги е била част от Русия и руската Империя, не е имало такава държава. Създадена е като държава след революцията от Ленин, воден от идеята за СССР, който да се състои от много държави.

37

Анонимен

преди 4 часа

Русия е многонационална страна - има и поляци, и татари (българи), и арменци и всякакви - повече от 190 националности.

36

Родолюбец

преди 4 часа

Циолковски поляк, Корольов и Сикорски украинци... Надолу само арменски и грузински математици, толкова с руските технологии и космическа програма!

35

Талибан ерджолан

преди 4 часа

Щом като *** успешно се размножават в космоса, то и нашите молли сигурно ще успеят, остава само да изстреляме минаретата в открития космос!

34

Анонимен

преди 5 часа

Редно е да прочете цялата статия

33

била изпратена

преди 5 часа

В архивите на БТА е запазена информация за тази мисия от 18 октомври 1963 г., в която пише: "Днес на опитната база в Сахара в горните слоеве на атмосферата е била изстреляна френската ракета "Вероника". А в архивите на БТА не е ли запазена информация за 12 април 1961г. когато е изпратен първия човек в Космоса?

32

много тъпа статия

преди 5 часа

Все едно от първо лице са присъствали на изпращането в космоса на "малката черно-бяла парижка улична котка на име Фелисет е била изпратена на борда на френска ракета" на опитната база в Сахара, васалнитата журналистика залива одебилченото българско население с американска пропаганда.