77

malgiorno a tutti

преди 1 час

Лелииии... мицинку (праймски) и муцунку (екстериорски), освен че са неостри макаки, явно са и за много специални очила, за особено неостри макаки :))). Ама нищо, те албанците ще им ги прочетат много точно членовете, а и колко още нови членове ще има, само членове да искат :))).

76

...!

преди 1 час

Този се върти като стриптизьорка около пилон ! Във френското предложение трябва да признаят "малцинство" в Конституцията, но нямало било ...история! В договорът за Добросъседство с България пък, не било вписано история, но нямало промени в Конституцията...? Тоя се опитва да подбере кои клаузи да изпълнява и кои не?

75

Ха ха ха,

преди 2 часа

...или има българско малцинство ,или няма ,бе? Да ти поставят условия , и тогава ще го признаят, говори че тоя сам не си вярва! Продължава да се държи , сякаш не Македония ще влиза в ЕС, а ЕС настоява да влезе в ..."македонската" уния?

74

ВъншПол

преди 2 часа

До ВъншПол - задължително трябва да е в трето лице множествено число. Това би било по-унизително за тях. Ако е във второ лице е все едно че им се вързваш и отговаряш. А не трябва. Само че политиците ни са много безпринципни. Иначе по маке въпроса съвсем спокойно по официални визити може да се изказваш в духа на "Те са твърде шовинистично настроени и не вярвам съвременна европа да иска да приема нации с разбирания от отминали епохи".

73

Анонимен

преди 2 часа

Македонската копейка....

72

Анонимен

преди 2 часа

"Ветото на България НЕ е свалено".Опашата лъжа,преговарят ли за членство-преговарят.Някакви наши изисквания изпълнили ли са?Не.Не само че вдигнахме ветото,а го вдигнахме срещу едно нищо.

71

Анонимен

преди 2 часа

до 68.И сега вместо от България зависи от ЕС където силно не им пука за нас.Вето и гръцки подход е единствения начин.Другото са оправдания.

70

ВъншПол

преди 2 часа

АМа какво ссе занимават с този. Поставяш им условия - да не пипат българската история и не си присвояват български царе и личности, да признаят българите в мк и точка. Всякакви обиди и провокации се игнорират и остават без отговор, все едно не съществуват им обръщаш гръб. Единствено може да коментираш по повод тяхна провокация : "Македонците пак хвърлиха срамно петно върху себе си. Ще има да чистят още повече за да влязат в ЕС. Шовинизмът няма място в ЕС"

69

Не коментирайте РСМ!

преди 2 часа

Забравете ги поне до Нова година и не пишете нищо за тях! Това е единственият начин да разкрием пред света, че про сръбските настроени ръководители на РСМ са фалшиви кандидати за членове на ЕС и използват България, за да го прикрият!

68

ДО 65

преди 2 часа

Ветото на България НЕ е свалено , просто беше Прието от ЕС като Вето на Съюза . Чети , преди да пишеш .

67

Един Българин

преди 2 часа

Разбрахме, че поръчката от Белград (основан от княз Борис I) е да не влизаш в ЕС и ще изчакаме да те сменят ако имат мозък в главата след 3 години най-късно. Добре са те изтипосали до знамето на сърбежите. Кои са ти я световни лидери? Русия, Китай, Северна кУрея, Сърбежите.....все отпадъци без Китай, които просто имат интерес да се управлявате по-лесно по отделно. Ама *** народ - слаба държава.

66

Стига го коментирахт

преди 2 часа

Не го коментирайте повече! Коментират само хора, които искат да влошат съседските ни взаимоотношения, защото по този начин ги захранват просръбските македонци! Не коментирайте, не пишете статии, свързани с Македония поне месец и да видим резултата!

65

Анонимен

преди 2 часа

И изниква въпроса ЗАЩО свалихме ветото и КОЙ ще поеме отговорността?Макитата както се и очакваше нямат и никога не са имали намерение да изпълняват каквито и да било условия.С тия хора само гръцкия подход работи.

64

MNENIE

преди 2 часа

България изведнъж се оказа в Ситуация като Русия . Не сме се закачали със съседите , а те ни нападат - въпреки че признахме Оградата която сложи Сърбия на нашата Граница и създаде СМР .Успокоението е че СМР нямат военен потенциал и няма да ни обстрелват с ракети . Но - Сърбия се въоръжава и може да изпрати част от бойните оръжия на СМР .

63

Анонимен

преди 3 часа

В договора с Франция го пише!

62

Да гласуваме

преди 3 часа

Браво на макетата така трябва, трябва бързо да се гласува за Правилната Партия и да се подкрепи Македония по пътя и към Европа, а крайните националисти да им се бие шута!

61

Анонимен

преди 3 часа

Има ли някой от коментиращите с коефициент на интелигентност с над 80?

60

Анонимен

преди 3 часа

Факт е, че аргументите ни трябва да се преведат на брюкселски и то като права на човека. Инак само исторически аргументи не са съвсем приемливи в ЕС. Бивша Югославия имаше доста фенове на запад и така там не стана декомунизация и си празнуват комунисти и до днес!

59

Тенгри кан

преди 3 часа

Мици коси;))) не знам ква световна дипломация е на ваша страна, но кажи на Орган, оп, Орбан, чи искаме, не просто във вашата Конституция да пише, че македонците са българи, но и че унгарците са българи;)))

58

Анонимен

преди 3 часа

От 2022 г. няма двустранни преговори с България, и не го пише в договора с България а в този на ЕС и РСМ. Този трябва да спре да лъже, никой повече няма да му се върже. Да обясни на гражданите как така Албания се отдели и напредва, а заради него РСМ изостава. Къде са икономическите чудесии, които ДПМНЕ обеща? Всеки ден виждаме само реплики към България и абсолютно нищо друго.