28

Анонимен

преди 23 минути

АНТИКИТЕ И КАРТИНИТЕ СА ЗАКОННО ЗАКУПЕНИ ОТ ПУГАЧОВА ОТ ТЪРГОВЕ ИЗВЪН РУСИЯ. ТЕ СА НЕЙНО ЗАКОННО ПРИТЕЖАНИЕ. НО РЕСКАТА ДЪРЖАВА НЕ Й ГИ ДАВА ДА СИ ГИ ПРЕНЕСЕ В ИЗРАЕЛ, КЪДЕТО ЖИВЕЕ.

27

Коцето

преди 2 часа

Руските олигарси и приятели на Путин Абрамович,Ротенберг,Милер,Авен, Мордашов,Чорни, Дерипаска ,Микелсон ,Фридман и Викселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

26

Мда

преди 2 часа

Нормално , в правовите държави законите се спазват , това не е дивашка България

25

Сата НАТО

преди 2 часа

неуспешен опит да пренесе антики. Не е ли престъпление? Защо не е арестувана? ----///----- Много си тъббе Саше. Направила е опит да ги изнесе легално, путиняците са и се заяли за някаква хартийка. Не е за първи мафията-държава да действа по този начин.

24

Анонимен

преди 2 часа

посланици = писаници

23

До IQ 3.14

преди 2 часа

Братче, то и за твойте посланици Гугъл трябва да направи преводач. Нищо не ти разбрах от словесната каша.

22

Чудя се

преди 3 часа

Тази жена е натрупала голям житейски опит. Дали наистина е проявила наивна наглост мислейки, че за звездите законите не важат или това е опит да я злепоставят заради несъгласието й с политиката на Путин? Защо пиша за наивна наглост? Защото по времето на соца наша Йорда - сещате се коя, заминавайки за чужбина не минаваше по същия ред, както останалите пътници, а с лимузина на Политбюро я закарваха направо на пистата, до стълбичките на самолета. Нали беше станала снаха на "Голямото Добро-утро".

21

Буда нудиста

преди 3 часа

Браво на чуждестранния агент и про-семитката. Типичен пример как руснак се продава на хазарите!

20

Анонимен

преди 3 часа

"ам нее що са си нейни" - Руският закон не забранява на баба Алла да притежава антики, но изнасянето им извън страната може да става само съблюдавайки специален режим. Така е навсякъде по света. Никоя държава не разрешава да си сложиш собствената антика в джоба и да я пренесеш в чужбина.

19

Деде

преди 3 часа

Руската естрадна икона много късно осъзна, че е фактор като творец само в Русия. Много голяма грешка допусна, че се обърна срещу страната с разни политически изказвания. Трябваше да запази неутралитета си на творец от голяма национална величина. На никой не му пука за А. Пугачова извън Русия.

18

Политкоректен

преди 3 часа

Милата женица. Явно отдавна вече не пее за милиони алени рози, а за милиони зелени гущери.

17

Кое от 2-те

преди 3 часа

изречения е вярното? 1.) Сред древните предмети има творби наРембранд и Леонардо да Винчи. 2.) Сред предметите на изкуството имало и картини на съвременници на Рембранд и Леонардо да Винчи.

16

аз

преди 3 часа

За нас това са антики, но за нея са творби от нейни съвременници!

15

Домбил Бомбасов

преди 3 часа

накрая ше излезе че руснаците не са и дали да си прибере в израел произведения на изкуството, които са нейна собственост и ше падне смех

14

IQ 3.14

преди 3 часа

До баба Алла направилаам нее що са си нейни. ама явно автора руския му е тъмна индия и гугала кво превел-тва преписал. все пак нали баба ти е враг на руския народ, те да си кажат а тя да доказва че няма сестра

13

читалище заря

преди 3 часа

откъде да пренесе накъде, що са спрени, кръста ли си е секнала та ги не е пренесла... #читалище #закривай

12

баба Алла направила

преди 3 часа

неуспешен опит да пренесе антики. Не е ли престъпление? Защо не е арестувана?

11

gogo

преди 3 часа

Буратино, буратино.....

10

Наташа

преди 4 часа

Абе,тоя Леонардо колко картини е нарисувал?Чак пък и тази еврейка да го притежава,ми струва съмнително.Не,че е невъзможно,но е чудно.

9

Анонимен

преди 4 часа

Да важното е да не изнесе бюстовете и портретите на Сталин а само да не си помисля да изнесе и мумията на Ленин