8

Анонимен

преди 2 часа

А знаете ли,че преди 2 месеца в България има потвърден първи случай на холера у индийски гражданин.А в България и в Индия няма война. Има опити в СЗО, която е отдавна под владичеството на радикалния ислям, да ни се внушават определени глупости за контрол. Хора, СЗО и ООН отдавна не са каквото бяха при създаването си.Аз пък бия тревога за световните организации и медии,вкл тия по права на човека, които отдавна си занимават с пропаганда в полза на радикален ислям по света и много от вас още спите.

7

Доко

преди 3 часа

Холерата се лекува много успешно с непрекъснат прием на големи количества електролити в продължение на няколко дни. Могат да се приготвят лесно и евтино и в домашни условия. До средата на 20-ти век смъртността от холера е била изключително висока, защото са се опитвали да я лекуват утвърдени от поколения знахари с мъдростта на вековете, което не е помагало особено.

6

Нане

преди 4 часа

нищо ново! първо заразяваха ивицата газа с какво ли не от страна на Исраел сега е на ред Ливан :D

5

Христо Христов

преди 4 часа

До 5 "Досега гледахме как..." - не само гледахме, а и помагаме. Но всичко се връща. Дано това което днес се случва в Ливан, скоро се случи и в евроатлантическа България! 85% гласуват за това!

4

Христо Христов

преди 4 часа

Колко евроатлантическо!

3

от БАН

преди 4 часа

Досега гледахме как чафутите разрушават Газа, сега ще гледаме как разрушават Ливан. Освен това ще гледаме още няколко милиона мигранти, а междувременно в Украина мрът бели хора славяни. Всичко върви по плана на задокеанските ЧАФУТИ.

2

Анонимен

преди 5 часа

Колко хуманно от еврейска страна

1

Анонимен

преди 5 часа

аз пък ще си бия едначекия за СЗО и Ливан