17

ЦИРКаджиии

преди 1 час

Някой погледна ли картата на София да види къде са тези улици и имат ли нещо общо една с друга? Викате да драскаме да има писано?

16

Анонимен

преди 2 часа

тоя участък си е напраен от години, но беше паркинг. Васко вдига толкова шум, че си помислих, че е готов целия Каблешков

15

Анонимен

преди 3 часа

Тоя мол не му е мястото там! Колко пари на софиянци се дадоха за тоя мол? Метро, булеварди, пробиви, на земята на Мототехника. От другата страна на хлебозавода и винзавода. Бетон и коли!!! Е, чудете се що не може да се мине!

14

Чекмеджан от Банкя

преди 3 часа

Ей много ме е яд , че сега някой друг ще реже лентички. Опитах се да фалшифицирам изборите ама цяла София ме мрази и не взимат по 100лв... Задръстванията разбира се са от мен, липсата на зелените коридори от Витоша за да дишате чист въздух също - аз застроих и ливадите и Кръстова вада, а можеше с една пешеходна/вело алея да свърша Драгалевци с Южния парк, но по-добре ми е да карате в задръстване, защото и Лукойл ми се отчита,а вие си се нервете, но гласувайте за герб!

13

Поручик Ржевски

преди 3 часа

Ся аз не харесвам Терзиев, но тези задръствания са благодарение на ГЕРБ, които заляха всички поляни на София с бетон. Последните 12 години ГЕРБ съсипаха София. Така че Терзиев се старае и се справя добре, признавам обективно, без да гласувам за тяхната партия.

12

Анонимен

преди 3 часа

До А вертикалната как е - вертикалната се нарича пътни знаци, умнико

11

разбира се

преди 4 часа

маркировката е отново латекс....и ще се отмие за рекорно време. Толкова ли няма кой да прави контрол и да изисква адекватно полагане на маркировката.

10

Анонимен

преди 4 часа

Разкарайте тъпите велоалеи!

9

Анонимен

преди 4 часа

Ами че той участака между Черни връх и Емилян Станев който е 100 метра си е изграден от години но се ползваше като паркинг досега. Те просто са разкарали паркираните коли и са го отворили за движение.

8

Анонимен

преди 4 часа

Терзиев и Бонев умишлено стесняват булеварди за да има по-големи задръствания. Вижда се с просто око.

7

Анонимен

преди 4 часа

Следя ремонта от самото начало, от Бул.Бългория до Луи Айер първоначално,след това до кръстовището с Черни връх.Разбира се и участъка след това до Симеоновско шосе.Проектът е чудесен,помислено е за всичко, изпълнението е сравнително добро,но Темповете...Освен това с магазина и паркинга на Розалин кърти мивки.И сега гордо обявяват че участъка от Черни връх до Емилиян Станев/50 метра/ бил готов,макар че напълнало НЕ е.Продължава практиката на ГЕРБ да се откриват пътни участъци по 10 метра. .

6

Анонимен

преди 4 часа

Транспорта в София трябва да се управлява от умни и дейни хора, не от тези наглеещи лекенца в момента. Не може на бул. България да им 2 км. в 3 ленти задръстено а на светофара откъм Каблешков 5 коли.

5

Софиянец

преди 5 часа

Да благодарен съм на ГЕРБ че разрешиха строежа върху поляните покрай черни връх - там сега има прекрасни 20-30 етажни сгради на 2 една от друга. Перфектни гледки без улици, тротоари и осветление. Щастлив съм че всичко това е покрай един 4 лентов булевард, който много добре поема трафика и седя само по един час в задръстване. ГЕРБ, благодаря ви от сърце.

4

Анонимен

преди 5 часа

Оставка на некадърниците Васил Терзиев и Мис Бони!

3

А вертикалната как е

преди 5 часа

. . . хоризонтална пътна маркировка. . . да, знаете ли каква е вертикалната пътна такава?

2

Вертикални пътища

преди 5 часа

. . . хоризонтална пътна маркировка. . . да, знаете ли каква е вертикалната пътна такава?

1

Анонимен

преди 5 часа

БРАВО НА ГЕРБ!!!