6

до 2,3

преди 4 часа

да, лгбт винаги легализират сурогатството именно с тази опорка. ако не можете да имате биологични деца , си осиновете.

5

Либерални отклонения

преди 5 часа

Властите се опасяват че дете във подобни двойки със отклонения ще бъде възпитано във отклонения от нормалното поведение . По принцип това отклонение от нормалното винаги го е имало и е около 3-4% НО защо трябва да бъде увеличено и трябва ли да му се даде подонен шанс --ами НЕ !

4

Либерални отклонения

преди 5 часа

Въпроса е гея нормален човек ли е или болен човек -- едни ще кажат ,че щом е създаден така е нормален и не е болен --тогава всички родени недъгави хора не са болни защото така са се родили ,а това не е така . Но на родения като инвалид човек трябва да се помага а защо на гея не . Лошото на гея е това че не се мъчи да се оправи а учи другите да станат геиове и да се противопоставят на нормалните , геиовете са грешка на природата тъи като не могат да се възпроизвеждат .

3

Анонимен

преди 5 часа

Защо намесват в този проблем ЛГБТ-общността? Не са рядкост случаите, при които нормални хетеросексуални двойки не могат да имат дете, защото жената не може да износи 9 месеца бременност и за това има обективни причини. Защо да не използват сурогатна майка? Значи медицината може да им помогне, но някакви хора гласуват закон, чрез който да им пречат?

2

Анонимен

преди 5 часа

Не една и две жени не могат да износят бременност поради някакви причини от медицинско естество, но яйчниците им произвеждат здрави яйцеклетки. Защо да не използват опцията сурогатно майчинство?

1

Den

преди 6 часа

Не изпускай шанса си. Решението на много проблеми, може би и вашите са тук:---- https://come.ac/vazhno