49

Възмутен

преди 48 минути

Ако се миеха улиците, нямаше да има толкова прахови частици. Да не говорим, че на много коли ауспусите пушат и прави впечатление, че тези коли не са със Софийска регистрация. Няма никакъв контрол за тези автомобили. Застрояването е другият голям проблем, защото непрекъснато се движат бетоновози и камиони.

48

Анонимен

преди 1 час

ГЕРБ-СДС както винаги нагло лъжат.

47

Анонимен

преди 1 час

Така и не се отказаха от лъжата, че транспорта е основен замърсител на въздуха в София. Истината е, че в тези дни от началото на октомври, дела на транспорта в замърсяването е около 5%. Основното замърсяване, както винаги идва от друго място.

46

Анонимен

преди 1 час

Дишаме четири пъти по-мръсен въздух в София тази година - въздуха го развалят някакви пееедеери, които си правят експерименти уж управляват София за нейно добро.

45

Анонимен

преди 2 часа

Нищо няма да забранят. След като може да се минава на преглед със стар автомобил, той е в норма и всеки собственик на скъп и "екологичен" автомобил, трябва да се замисли, след 10 години какво ще го прави, ще се усмихва на някой човечец и ще му прави чупки само и само да му го купи. Само нагли парвенюта могат да сочат с пръст и да раздават правосъдие на килограм. Не може всички да са по калъп на някой, не става и никога няма да стане, пък вие със модерните играчки си подскачайте колкото искате.

44

Анонимен

преди 2 часа

До ИмеНе става само със забрани, от къде пари за всички изброени неща от теб. Аман от парвенюта

43

Анонимен

преди 2 часа

Аз минах технически преглед с 25 годишна кола. Но си имам катализатор. А пред мен един с по-нова кола не можа да мине.

42

Диагноза българин

преди 2 часа

На нищо казано от ОПГ Гроб не вярвам

41

Анонимен

преди 2 часа

Замърсяването е вселствие на географското положение на София и глупоста на застрояване, която спря теченията. Едно време "комунистите" поне бяха изучени, за разлика от "демократите", които също са изучени... крадци и некадърници.

40

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен 42 : Да бе, горивата са ви виновни, щото не си поддържате трошките и сте си свалили катализаторите "за да върви"

39

Анонимен

преди 2 часа

Горивата са ни под всяка критика. Изобщо не могат да се сравняват по качество с европейските. Нефтохим Бургас ни трови с най-замърсяващите горива.

38

Програмист

преди 2 часа

ох, кеф, пак ще забранят на старите таралясници да влизат в града. Нормалните хора с нови коли ще могат да шофират спокойно!

37

Анонимен

преди 2 часа

Е нали ГТПто тази година спира от движение най-замърсяващите автомобили? Значи нещо ни лъжат, че замърсяването е от транспорта. ТЕЦ София, заводите за изгаряне на ***, за тях няма ли технически преглед?

36

Анонимен

преди 2 часа

Абе тия гербаджии са улртаГнусни. Години наред срахаНаредИнеСамоВСофия и сега се правят на луди и дават акъл! ДолнаИзмет!

35

Анонимен

преди 2 часа

Дрън-дрън,, та пляс! Основен замърсител през зимата са ромските гетата, където в кюмбетата се гори какво ли не. През лятото основен замърсител е вихрещото се строителство и и непрекъснатия трафик на бетоновози и камиони със строителни материали , които носят кал, която като изсъхне вдига страшна пушилка. Данните на airsofia.info показват точно това.

34

Анонимен

преди 2 часа

Старите западни трошки,особено дизелите тровят жестоко София.По кръстовищата не се диша .Предполагам че в Индия и Пакистан е нещо подобно,нищо общо с напредналите държави

33

Име

преди 2 часа

Решението е много простичко. Забрана за отопление на твърдо гориво. Субсидии за газифициране, автомобили бензинови евро 4 и нагоре, дизелови евро 6. Топлофикация също трябва да се затвори. Реално в София няма "***" индустрия, за да изнасяме производство извън нея.

32

4

преди 2 часа

Така и по-лошо е в Стара Загора!Но Живко ,който сега тъче на два стана по заповед на щуката Щял да прави две нови връзки с магистралата!!!Това означава нови хиляди автомобили в града ,който е с ужасен трафик и мръсен въздух!Изтровихте ни с тези западни трошки, а сега и нови!Къде сте бе,еколози,зелени,пембени и прр .набедени да спрете тази лудост!Браво на новия кмет на София-върви в обратната правилна посока за чист въздух!*** в България колкото искаш и малко повече!

31

Бгг

преди 2 часа

Ами спрете движението в София и без това е педелазки град, само прайдове и велопедали и тротонеткаджии, да не забравяме и укрознамена набучени във всеки дуп.

30

?????????????

преди 2 часа

Кога ще вдигнат цената на Синя и Зелена зона???Ще се издушим иначе.За левче всеки пътува с колата. За 5лв на час ще ходят с метро.