16

Анонимен

преди 2 часа

Кучето всякак може да се оправи, ами кучкарите му, т.е. собствениците му как ще бъдат оправени? И не съм против кучетата, две съм гледал, 13 години и 15 и няколко месеца живяха едното и другото. Покрай тях съм срещал сигурно колкото пръстите на едната ръка свестни собственици, всичко друго е за бой. Никаква отговорност, никакво отношение, никакво желание да се държат, като собственици с отговорност за тези животинки. Мерки трябват, и то яки, и най-вече контрол!

15

Анонимен

преди 4 часа

Агент Буда да донесе телешки пържоли.... Да оправи кучкарника.

14

До кучкарска държава

преди 5 часа

ако в това влагаш смисъла, че няма институции, да, съгласен съм

13

До бл

преди 5 часа

ти мислиш, че такива собственици им пука за животното, те го взимат да се правят на интересни и да страхуват хората, това са комплексари, жалко за животинките попадащи при такива нискочели, за които дори няма наказание!

12

бл

преди 5 часа

Все от някъде трябва да се почне. Като убият 20-30 кучета, собствениците ще внимават повече.

11

Анонимен

преди 5 часа

повечето коментиращи смятат, че като отровят кучето, проблема е решен, но проблема не е кучето, а собствениците и институциите, защото същите собственици след убийството на настоящото куче, ще си вземат друго и нищо няма да се промени!

10

Анонимен

преди 5 часа

освен да убият кучето ще има ли наказание за собственика?.... щото ако няма, такива случаи ще продължат!

9

Анонимен

преди 5 часа

Преди време в САЩ мечка с три мечета влязла в частен двор и избягала.Полицията я открила и застреляли мечката и мечетата, защото боли опасни!!!! В България досъдебно производство........!!!!!!! Закони бе братчет !!!

8

Анонимен

преди 5 часа

*** то е добричко.. и не хапе... чувал съм, че в Испания за такова изпълнение собственикът олеква 2-3 хил. евро. Ако и ние станем истинска държава и въведем тая глобичка, дали ще има хиляди нахапани всяка година ?

7

Анонимен

преди 5 часа

Сега собствениците да поемат всички разходи по лечението,да изплатят обезщетение и ако това и причини трудова неспособност да работи пълноценно,да изплащат издръжка до пенсия.

6

:)

преди 5 часа

Не пише каква зодия е кучето?

5

кучкарска държава

преди 5 часа

к това като другите неща тук.по света ги приспиват такива песове и съдят кучкарите

4

да

преди 5 часа

малко пастет с антифриз ще му оправят стомашните проблеми на кучето

3

Математик

преди 6 часа

Кучето има нужда от специални предсмъртни кюфтета.

2

Аз

преди 6 часа

ако съм на мястото на близките на пострадалата, като минат няколко месеца и нещата позатихнат, на тия ще им запаля къщата някоя нощ.

1

ВГЗ

преди 6 часа

Пеевски как е ?