24

Анонимен

преди 2 часа

щото не ги регистрират, щъкат си навсякъде из страната, стигат до Видин и Дуранкулак

23

Анонимен

преди 3 часа

И сега ЕС плаща на Турция да задържа мигранти, виждаме резултата. Така че най-добре да ги връщат в страните по произход. Не на социални помощи на европейските данъкоплатци. ЕС изостана за 20 години в развитието на технологии и изнесе производства, докато се занимава с меркелова политика.

22

Анонимен

преди 4 часа

Че България какво не е подкрепила?ЕС да издаде декрет че забранява панталоните наще послушковци ще тръгнат без ***.

21

Анонимен

преди 4 часа

искат да правят такива центрове в всички балкански страни - като в Албания и така другите т.нар. големи държави от ЕС, да се оттърват от техните мигранти, като ни ги нахулят на нас

20

Анонимен

преди 4 часа

От Меркел насам ЕС е леш.

19

чукун

преди 4 часа

гадове - искат да правят такива центрове у нас и да си изнасят мигрантите у нас германия, Франция и другите тарикати, които навремто начело с Меркел викаха "Хайде мигранти идвайте"

18

Анонимен

преди 4 часа

Всички си затвориха границите нашия щял да подкрепя центрове незнам си къде.Да не се окаже център България ,че тогава ще видиш народната либоВ.

17

Чичо Ади

преди 4 часа

Предлагам да използваме нелегалните да копат уран в мините. После урана ще го ползваме за гориво на АЕЦ-а. Така и Белене ще си построим и още 2 блока на Козлодуй. А отработеното гориво предлагам да го сладираме в пещери в Афганистан и Сирия.

16

Анонимен

преди 4 часа

Дали изнесените центрове няма да са в България ?

15

Анонимен

преди 5 часа

И аз съм ЗА това да се изнесят тия центрове извън БГ )))

14

До Че кой ще ги иска

преди 5 часа

Албанците да не мислиш, че някой ги пита?

13

Анонимен

преди 5 часа

И колко ще ни струва "подкрепата", и за какво издържаме армия, като неможе да ни опази границите? И какви са тия глупости - 70% намаляла нелегалната миграция? При бай Тошо беше 0%. Патроните за Калашниците са ефтини щото сами си ги произвеждаме.

12

:)))

преди 5 часа

Всички мигранти ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ги ваксинират срещу ковид!Нататък е лесно,ваксините си знаят работата!

11

Българин

преди 5 часа

Никакви центрове ! Този *** , Главчев , и останалите дупетати , заедно с мистър Кеш -Радев , да приемат мигрантите в къщите си !!!! Време е да понесат отговорност за тъпите си глави !

10

Анонимен

преди 5 часа

Верно бе, пак ще плащаме за най-новата авантюра на германците и всички про-ЕСета. Мен ме интересува печати по ръцете ще слагат ли? Че ще са кръгче от звездички, то е ясно. Че ще трябва да са ваксинирани срещу абсолютно всчико, пак е ясно.

9

Анонимен

преди 5 часа

Преди десетина години в немските медии писаха и показаха какво представляват "центровете" за прииждащи от Централна Африка към Северна Африка с желаещи да работят в Европа. Повече от ужас. Съвременните политици на ЕС разчитат на липсата на памет/ липсата на траен интерес сред населението по проблемите извън собствениата им черга и пласират стара чорба за прясна супа.

8

Анонимен

преди 5 часа

Още по времето на Меркел беше не само "идеята" , а и опитът да се реализира чрез подкупване на управлявашите в държавите на Северна Африка. методите на "Еврооа" са винаги два начина: или подкупрване на клюови лица, или изтребване. Въобще не влиза опцията да се създаде в света справедлив икономически модел. Хич.

7

коментар

преди 5 часа

Главчев, то целта на тези изнесени центрове едва ли ще да е само морална подкрепа! Вероятно ще става дума за финансова подкрепа, която ми се струва ти я спестяваш, а тя пряко ще засегне нашият бюджет. Ще стане също както с туристите от Украйна, за тях има пари, за БГ пенсионерите НЕ!

6

Нима

преди 5 часа

Най-добре изнесен център в Папуа нова Гвинея - да няма връщане от там. Това ще е и обица на ухото на кандидат-мигрантите

5

Че кой ще ги иска?

преди 5 часа

Кой нормален политик ще поиска да приема хиляди мигранти в страната си?!