19

Анонимен

преди 57 минути

Допуснала е грешка в решението с кого и дали изобщо да има някакви деца и това я е погубило. И живота като цяло. Животът води до неизбежна смърт. Той е едно постоянно отлагане на смъртта и опит за оцеляване, което разбира се завършва зле. Като последният филм с Деми Мур. Създаде си клонинг за да продължи частица от нея да бъде супер звезда, нейната дъщеря, като за целта използва специална субстанция, която е алегория за мъжкият принос, но това я състари и дните се губеха, живееше за някоя чужда.

18

Анонимен

преди 1 час

МОЖЕ СЪПРУГА ДА Е ИМАЛ ЛЮБОВНИЦА И УЖ ДА ХОДИ В КОМАНДИРОВКИ Е ХОДИЛ ПРИ НЕЯ. ЖЕНАТА Е РАЗБРАЛА И НЕ Е ИЗДЪРЖАЛА

17

Мнение

преди 2 часа

Причините за суицид най-често са натиска на обкръжението и общесвото. Нищо не е без причина! Трябва да се разследва по обстойно. Жалко за това нежно същество!

16

За съжаление

преди 2 часа

Жената се жертва за децата си, родителите, съпруга и приятелките си. "Помагайки" непрестанно, стига до пълно емоционално и физическо изтощение.

15

Анонимен

преди 2 часа

Мътно е

14

Мдааа

преди 3 часа

Жалко за това нежно създание, което си отиде! Нежна душа, не е издържала в този коварен подъл свят! Мир на праха й!

13

Аl

преди 3 часа

Лицемерни думи. Толкова жалко, че момичето вече не е жива, за да каже истината, която явно умишлено се премълчава и от близките, и от медиите..просто не е издържала психически и е решила да се отърве от всички пишман "спасители":( Светлина по пътя й!

12

Домбил Бомбасов

преди 3 часа

чисто случаено, след цирка с "националите", бфс се появява в национален ефир, за да напомни на разследващите "самоубийството", че момчето е от добронадеждните. от това положение до диш хакъ ни делят около 30 минути

11

Анонимен

преди 3 часа

Толкова елитен съдия, че сигурно си е хойкал по командировки, а на жената не са и издържали нервите да е сама с 2 малки деца без помощ. Има много недоизказани неща, за да стигне да сложи край на живота си, тази млада жена. Явно не е имала помощ от никого. Омръзнало и е да я изкарват нея луда и неспособна да се справи с трудностите. Поклон и да почива в мир!

10

IQ 3.14

преди 4 часа

ооооооооо яле тоо бил от наще

9

А къде?

преди 4 часа

А къде са майката и бащата на Биляна Петрова? Защо не са подкрепяли дъщеря си? Защо не са се интересували от нея? А съпругът й къде е бил, защо не е подкрепял съпругата си? Да не би да си е намерил друга, докато тя се грижи за децата, и тя да е научила? Има някаква причина за този срив!

8

Към автора

преди 4 часа

Нормално ли е не публични личности да ги споменавате с пълните им имена. На жената, Бог да ѝ прости, и снимки от фейсбук сте изкарали... Още повече, че новини за самоубийства не трябва да се съобщават поради ред причини.

7

Странно

преди 4 часа

Близките й се държаха неадекватно, сестра й се хилеше странно на интервюто, когато разказваше как я карали да потърси медицинска помощ. А на мъжа й изопщо не му беше мъчно, нито беше разстроен и говореше за нея с "тя" и в минало време още преди да я открият мъртва, сякаш знаеше, че не е жива.

6

Анонимен

преди 4 часа

Или да взема Минка Стоичкова - Айкутова :)))

5

Съвет!

преди 4 часа

Някои ангидепресанти имат страничен ефект при някои хора, водят до суицидни мисли! Вместо да помагат, вредят. Четете листовките на лекарствата, които пиете!

4

Реалист

преди 4 часа

Какви саболезнования бре? Да бяхте пуснали човека в отпуска, да се погрижи за жета си!

3

Анонимен

преди 4 часа

Чалгаджийката Ваня Великова е свободна - съдията да я взема :)))

2

Анонимен

преди 4 часа

съфсем случайно

1

Анонимен

преди 5 часа

Всяка втора новина ли ще е за лудото Ленче?