8

емо

преди 1 час

факт е, че Захариева няма никаква компетентност относно ресора, за който я предлагат, но това едва ли има някакво значение - и Урсула няма никаква компетентност, но за втори път е начело на ЕС.

7

Анонимен

преди 2 часа

Боковите хитрини да слага калинки из банки и конституционни съдове, да слага хора за Мафиотска мрежа навсякъде, няма да мине пред евроинституциите. Името и също е много голям проблем за евродепутатите. Името е руско и същото като на говорителя на Кремъл Захарова. Евродепутатите ще запитат първо: Защо имате руско име, имате ли връзки с Русия? Мери Габриел затова си смени името.

6

Анонимен

преди 2 часа

Тя ще е втората Румяна Желева. На евродепутатите им е важно произходът и връзките на кандидата. Като чуят за Подпорната стена-хотел на европлажа на еврочерноморието, ще им настръхне еврокосата.

5

Анонимен

преди 3 часа

Къде другаде освен в комунистическите държави един вот е сигурен ???? Как е възможно изобщо да се води такава дискусия в ЕС в 21-ви век ??? Това Брюксел ли е, или Пхенян...????

4

Типично по-български

преди 3 часа

Все търсим и чакаме лошото, особено за опонента! Вицът за казаните в ада е напълно верен! За незнаещите "Пред всички казани с изпратените в ада имало пазачи, освен пред българския. Питали дявола заща няма, а той отговорил, че няма нужда, защото никой не може да избяга оттам, тъй като ако някой опита, останалите го дърпат надолу, а не както останалите нации да му помагат!"

3

Оня.

преди 3 часа

Бравус. Тая ко...шка шъ размята шарени полички и *** из Европата. Бравус наистина евроатлантическа кака.

2

Смешник

преди 4 часа

Тя тая не е за подкрепа Човек е на Тиквата а и мъжа и е свързан с незаконен строеж

1

Анонимен

преди 4 часа

Тия от ГЕРБ все си бутат силните на деня към още повече слава и богатства. Едни и същи са си все - Биков, Дончев, Захариева, Атанасова. Как пък се ненаядоха. Но народната пара без труд е много сладка!