190

ГРАЖДАНИН

преди 1 минута

ВЗИМАЙТЕ И ПЛОВДИВСКИТЕ СЕ-ЛЯ-НИИИ! СЕЛЯН-ДУРИ-ИИ, МАРШ В СОФИЯ!

189

Анонимен

преди 2 минути

Той ( Тя) носа си с упътване не може да открие, столица " управлява", според както му наредят

188

Тетрис трафик.

преди 9 минути

Няма НИКАКВА причина. АМА НИКАКВА причина, да карате близко до колата пред вас. Нито ще го изпреварите, нито нищо. За какво карате толкова близо? Да си махате ли? Гейoвe такива

187

тетрис трафик

преди 12 минути

До Анонимен - до 185. Мушват се, ама не винаги. Пробвай. И освен това той не се набива пред теб а се набива веднага зад оня отпред и ти пак имаш място, но трябва да караш на няколко коли растояние - така си щадиш накладките и феродото, автомобила се товари като спираш и тръгваш.

186

Анонимен

преди 13 минути

Не че при Фандъкова беше добре и не бих гласувал скоро пак за тях, но при Терзиев положението става все по-зле. Разбира се през цялото време бяха от отговорност.

185

Анонимен

преди 20 минути

До Тетрис ТрафикДА ОСТАВИШ И ВЕДНАГА НЯКОЙ ОТСТРАНИ СЕ МУШВА ПРЕД ТЕБ А ТИ СИ СТОИШ НА ЕДНО МЯСТО *** ТАКЪВ.

184

Анонимен

преди 21 минути

ПАРТИЗАНСКО-ДЕСАРСКО ВНУЧЕ БЕЗРОДНО.

183

Анонимен

преди 36 минути

Оня плъх Хекемян пак ровил за сиренце.

182

анонимен келеш

преди 37 минути

до Тетриса:):)Не те знам от кой град си и как си оставяте там дистанция,но тук малко да отвориш от предния и на секундата някой те засича и се набутва:):):)Е затова не оставяме дистанция в София:):):)Иначе това с дистанцията в Казанлък например или Сливен може и да стане:):):)

181

ГАЗ-СПИРАЧКА-ГАЗспир

преди 40 минути

Ако карате бавно с 5-10-20 км/ч, няма да ви се налага да биете спирачки постоянно. Но вие всички сте пилоти от Формула 1, как ще карате бавно.....

180

Д И С Т А Н Ц И Я

преди 42 минути

карайте с дистанция и няма да има задръствания, но като сте прocти.

179

Тетрис Трафик

преди 43 минути

Задръстено е, защото не спазвате дистанция. Не разбирам защо трябва да карате на един метър от предния. Не ви ли светка лампичката, че ако оставите 2-3 коли растояние, трафика ще се облекчи. Иначе карате един в друг и стават ситуации на заклещени маневриращи и постоянно нарушаващи водачи. Не разбирам наистина защо не оставяте пространство пред колите. Това не е тетрис

178

Оставете го

преди 46 минути

Оставете кмета да поработи 2-3 години. Не може всяка седмица да си измисляте скандали. Ставате жалки.

177

мГЕРБ

преди 48 минути

Пак ГЕРБаджийски фейкове, сценки. Гръмки изказвания, игри на думи, костюми, грим, прически, аксесоари, презентации. ГЕРБ е партия на театрото. Не решават никакви проблеми, само искат да вземат властта. Сега са хванали трафика. А не казват, че фирмите, които ремонтират пътищата са техни. По тяхно време нямаше отворен булевард. Ремонтираха ремонтите на неща, които те са построили. Безумие!

176

Въпросчета

преди 53 минути

За сега няма признаци да искате София да е европейски град. По скоро довършвате обекти на ГЕРБ и не се вижда желание да промените София към добро. Работят се проекти в южните, източните и централни райони. В другата част се работи Рожен и от скоро моста на Бакърена Фабрика, но за него не се работи по довеждащи и отвеждащи трасета? Ще има широк и хубав мост между два тесни пътя на Адам Мицкевич?

175

Анонимен

преди 54 минути

Ама вземете направете някакви мерки , вместо да говорите глупостите!! Веднага давам идея - дайте им на такситата правото да карат по бус лентите, като рейсовете да имат предимство! Може ли цяла лента да е празна през повечето времето , докато другите се чудят как да прелетят!!! Друго - по - малко пешеходни пътеки на всеки милиметър!!! Тия пешеходците са супер нагли и хич и не се оглеждат! Аман от европейските ви глупости!

174

В гърчия

преди 55 минути

В Гърция има километрични задръствания, защото хората са богати и всеки има автомобил. В България е същото. В бедното бай Тошево време българите нямаха коли и не е имало задръствания. Там е разликата.

173

стоян

преди 55 минути

Спрете селяните с колите.Незабавно.Нещата със селските коли са извън контрол.Ако не можеш оставка и вън.

172

Истина

преди 1 час

В дивия запад задръствания няма.Нито ремонти.Нито нови проекти.Нито околовръстно.Нито ГРАБ и, нито Терзиев не обръщат поглед на запад от бул.Хр.Ботев.От една страна, явно е по-добре.

171

яжте пасти

преди 1 час

Тоя яко се подиграва на избирателите си.