15

Василев

преди 12 минути

Има коментари,които нямат нищо общо с темата,пълен майтап.Има ли праве отдел в общината? С юрисконсулти- младши,старши,главни и т.н.На тях какви са им задълженията? Или само маат *** и си получават заплатите.Или всички са връзкари ,на два петъка юридически стаж? Ще плащат на адвокати,но да покажат какъв им е резултата.

14

Евроатлантик

преди 1 час

Да попитам само,всички коментиращи за родствените връзки на Таков и комунистическото им минало, не забравят ли някъде Терзийката !!!

13

Кръчматъ

преди 2 часа

От цяла Бг остана един град, на който се е концентрирана цялата ни власт - Софето и дори с това не могат да се оправят, а вие очаквате от тях Държава да управляват!!!

12

Този на

преди 2 часа

Янчо Таков какъв се пада?Че Янчо май беше в затвора за далавера с кожуси?А ако имаше добър адвокат,можеше да му се размине .

11

До 4

преди 2 часа

За да си адвокат,трябва да имаш разрешително за това.Нито юрист-консулта,нито някой друг юрист не може да е адвокат.Инфирмирсй се.

10

Таков,

преди 2 часа

А адвокатите без пари ли да работят?Или на по-ниски заплати от неграмотните шофьори?

9

Анонимен

преди 2 часа

колко трябва да си тъъъп зада клъвнеш на тоя популизъм?...

8

Aми като не са

преди 2 часа

способни, така ще е! Не разбирам оплакването?

7

Анонимен

преди 3 часа

Има решение за всичко, на всеки, все едно какво работи, 2000 -2500 лв заплата. Така нема да се бият за служби и пари ще има за всичко в държавата.

6

Анонимен

преди 3 часа

До 5 - Юрист не значи специалист по всички, особено по дела. Да държиш адвокати на стаж, само за водене на дела, означава, не половин милион на година, ами по-скоро 4-5 милиона. Иначе няма да има кой, да ти се навие, че да си затрие практиката.

5

До номер 4

преди 3 часа

Право в десятката.Браво с ко ентара! Какво оравят всички юристи в общината? Нали трябва да защитават интересите й? Тоя половин милион е една малка далаверка.

4

???

преди 3 часа

Интересно ми е щом се дават половин милион за хонорари на адвокати,назначените една дузина в общината юристи, юрисконулт,главен юрисконсулт и тн. какви ги дървят там ?

3

Ivan

преди 3 часа

Абе,момче,дядо ти Пеко Таков-пандизчия,баба ти Вълка Горанова-доказан убиец,баща ти Янчо Таков-далавераджия,плейбой и пандизчия-ти на кой се правиш?От вашето комунистическо котило никой нищо хубаво не е видял,няма и да види!Скрий се някъде и не се излагай повече!

2

Анонимен

преди 3 часа

Ама дай без адвокати .. първия дето одрал таза на Голф в бордюра, ще ви осъди за 20 бона обезщетение и до края на месец, ще имат 300 подобни дела. А пак като почнат и със сериозните искове, направо ще фалира общината.

1

уникум

преди 3 часа

Каца без дъно ,и всеки който може граби като за краят на света !!