48

Анонимен

преди 35 секунди

Ха,ха,ха,Алцхаймера,ли го е казал или някой извънземен!Много се излагете *** на наркоманските щати!!!

47

Анонимен

преди 21 минути

дезинформатор, уважаеми, твърдиш че с $425 милиона могат да се закупят 8 съвременни руски Су-57 без въоръжението, а ние толкова интелигентните, нашите политически свезди Боко и Каракачана, платиха авансово милиарди за 8 броя стари таралясници.

46

Itso

преди 30 минути

Печатницата работи на пълни обороти, зелени хартишки ще има за всички от сърце.

45

малко бе

преди 35 минути

това за каски и манерки ли? на нас толкова ни струва 1 изтребител

44

Кленов изпище

преди 1 час

В Московска област неизвестен застреля върнал се преди седмица участник във войната срещу Украйна. Разстреляният е офицер от спецчастите - заместник-командир на военно поделение на Спецназ на име Никита Кленков

43

Анонимен

преди 1 час

Това са точно онеци 30 танка ейбрамс от Австралия, които вместо да ги претопят, ги дават на украйна под формата на помощ. Важното е украйна да задлъжнява все повече е повече. На никой не му пука за украинците, с изключение на Путин. Той най.много е загрижен за украинският народ, защото всъщност те са си руснаци.

42

Честнадипломация хах

преди 1 час

Още половин милиард за да видим кой ще е последният украинец. Шоуто ще платим ние от джоба си. Байдън е спяща касиерка на гише, за това го назначиха.А след войната са ни подготвили пандемия, локдаун, насилствено ваксиниране да затвърдим наученото от ковида. Да си знаете.

41

82-ОМБр

преди 1 час

Запада не е поел ангажимент с"последния украйнец" черните забрадки за примитивните руснаци да свършат,напротив руските окупатори няма да спрат да умират.

40

Анонимен

преди 1 час

Тези хора за нищо ги нямат тези милиарди и милиони!луда работа

39

Анонимен

преди 1 час

До последния украинец !

38

Хъ хъ хъъъ!

преди 1 час

Това "лебедовата песен" на Байдън! Макар, че като го гледам повече прилича на проскубан гащник, а не на лебед.

37

Анонимен

преди 2 часа

Тоя дърт рептил,не разбра ли че няма да бият Русия??-:)) Още малко !!

36

дезинформатор

преди 2 часа

Само 60 млн. ли са на наркотици? Не. На наркотици са може би 300 млн. По-точно зависимите от болкоуспокояващи в САЩ, където се изписват на поразия болкоуспокояващите. Американската нация е нация, зависима от наркотици и болкоуспокояващи, които също са вид наркотици.

35

дезинформатор

преди 2 часа

425 млн долара са една пета батарея Патриот :) Ако с тия пари се закупят оръжия, то това са 8 самолета Су57 без въоръжението.

34

Анализатор

преди 2 часа

Това е все едно да поливаш умряло цвете.Няма да поникне отново.Ще продължи да гние още по-успешно.

33

БайДжо подхвърлил

преди 2 часа

дребна сума на Зе, а Жозеп призовава еесовските правителства да взимат кредити и директно да ги подаряват на киевската хунта.

32

Анонимен

преди 2 часа

Зеленски за всичките си измами, лъжи и подлости ще си плати както Японците си платиха за ПърХарбър през август 1945. имаха две и им ги пратиха. първата отнесе 100 000 , втората 230 000. И до сега там умират хора от рак.

31

82-ОМБр

преди 2 часа

Още стотици хиляди черни забрадки я чакат русия,тепърве парада!

30

Анонимен

преди 2 часа

Планът прилича на Петилетка реализираща се за 3 кокаинени секунди когато върволици бели прашинки директно през носа на пълна халюционна гас причиняват шизофренична експлозия вмозъка наДнепроЩекатилището, вследствие накоето Потта;Сопполите;ХрачкитеУшнатаКал;РазреденисУринау;ЗгъстенисДияриенЗапек и оформени като пелмени оралнонахлуват в гърлата на офицялния обед на УКР Рада по случай военноте успехите от първата секунда на Петилетковата Война. Да влезе Кирил,

29

Анонимен

преди 3 часа

Престъпника памперс. За американците поразени от пожари, урагани и какво ли не, по $700, за границата на САЩ...$0, за украйна $300 милиарда. Демократските либерасти са ПРЕСТЪПНИЦИ!