24

Анонимен

преди 2 часа

Nito ot futbolisti, nito ot gimnastichki, nito ot atleti, nito ot baleti, nito ot boksiori, nito ot mazni borci ili stangisti imame hair...bez vas daje po-dobre, ste imame vazmojen sport za naroda v vseka mahla.

23

Анонимен

преди 2 часа

Ot kosmosa sa vijda kakvi malaki ste. I bez parlament, bez vevese, bez samoleti, bez voenni piloti, bez prezidenti, bez sadebna systema, bez bg medii, bez vsichki tolupi i bez dps teroristite otlichno si jiveem...hair ot vas nula...samo ogromni razhodi ni struvate bez nikakva polza za milleta iz planinite, nizinite, dolinite, ezerata, rekite, podzemiata.

22

Анонимен

преди 3 часа

Аве защо не летят Ф16 ките в Украйна след оня случай с пирона на терзииски ? :)))) Май е трудно да летиш ниско със самолет без крила :)))) А като светнат пред тебе радарите и високо не може :)))) КО СТАВА С Ф16 КИТЕ В УКРАЙНА ??? ЩО ГИ НЯМА ??? и НАЩЕ ЛИ ЩЕ СТАНАТ ТАКА АКО ТУРЦИТЕ РЕШАТ ДА СИ ВЗЕМАТ КЪРДЖАЛИ ???

21

Анонимен

преди 3 часа

Абе пилотите са се поизложили. Бай Кольо нощният пазач ли да им прецени колко трябва да им е скоростта и височината? А вина на ръководството е, че въобще са разрешили тая авантюра като знаят, че са гола вода и не могат да си преценят височината и скоростта.

20

Анонимен

преди 3 часа

Работата е ясна. Височината и скоростта са виновни.

19

Сата НАТО

преди 4 часа

Може колкото искате минуси да слагате, но навремето хората са се разделили на висши и низши по това, дали могат да яздят кон. Защото за да яздиш кон, се иска смелост и сила, за да не паднеш и да се пребиеш, интелект, за да укротиш и командваш животното, бърза мисъл, за да се движиш тройно по-бързо от тичащ човек и т.н. После идват автомобилите, където изискванията са още повече, макар че битува погрешното мнение, че всеки може да кара кола. При самолетите цедката съвсем се затяга.

18

Анонимен

преди 4 часа

Ако при толкова трупове не сменят офицерите и генералите аз очаквам още жертви като дойдат Ф16 ките като оня украинец . Само стойте та гледайте кво ще стане . Ф 16 ти няма крила и това ограничава скоростния диапазон . Там ги учат как да държат земята далеч от себе си и даже има аларма :))) Ама нали все пак трябва и да кацнат ? Особено като му сложат ония баки щото няма резервоар . Развалят аеродинамиката и самолета става тежък . Ще има още трупове .

17

Бай Ставри :

преди 4 часа

Айде,С8инар0FF отдавна ЦСЗ те очаква като скъп гост, заедно с цялата костовистко-царска-гербера3то-депесарайска ОПГ. Има килии за всички евроатланшити от прехода,включително и новите психически неуравновесени канадски шарлатани,Гномове,Мравояди,Крипто-кралици,реформатори,шкем6е-воеводи,Релси,аптекари и още куп национални предатели и майцепродавци на хранилка в Посолството.Първо правило - не си изпускайте сапунчето под душовете...

16

Сата НАТО

преди 4 часа

Свиняров сака 'а каже "тупик" (задънена улица / кьорсокак), но вместо това е чул отнекъде модерната английска дума "тОпик", която значи тема, материя, предмет на обсъждане...

15

Анонимен

преди 4 часа

Свиняров с розовите БеЕмВета....

14

Сата НАТО

преди 4 часа

Управлението на боен самуед е на границата на човешките възможности и нещата там опират до хардуер и гени. Това значи, че от всяко дърво с вирка не става. Не секи *** с връзки, внук на АБПФК, е годен да танцува по острието на бръснача. Като видиш, че дедо му е бил козар, а баща му милицонер, не може да очакваш чудеса. Обикновено върбата не ражда круши. Това са лейзи активитис, цел ден да се влачиш след стадото и да надуваш цафарата или да кибичиш у рАскето и да дрънчиш пари.

13

Льотчик

преди 4 часа

Тази фигура съм правил със селскостопански самолет,при пръскане на оризища!

12

Анонимен

преди 4 часа

След като имате видеоматериали и данните от черната кутия и не можете да разберете какво е станало за никакъв таковата не ставате. Дайте данните на умни хора някъде по света те ще ви обяснят.

11

Свинчо

преди 4 часа

Самолета падна,като круша....

10

Кон Спи Рация

преди 4 часа

Планът на ЦРУ бе същият този ден да убият Българският Президент Румен Радев, който бе поканен да участва в този ден на полет на F-16. Тези двама герои нарочно искаха да предизвикат катастрофа, за да се отмени полета-убийство на Президента ни. Но - при маньовъра катапултите им не са сработили! А полетът на Радев на F-16 не се състоя! Не са глупави нашите военни!

9

Анонимен

преди 5 часа

Поуките са елементарни.Нови самолети плюс никакви акробатични глупости и поне тройно повече летателни часове. Пилотите не умират и не се разбиват заради свръхестествени неща. Стар самолет модел 65-та пилот летящ супер малко щото военните нямат пари плюс сложна безмислена фигура кво беше кубинска осмица ли беше? Ми най-вероятно ще катастрофират

8

Анонимен

преди 5 часа

Всички са виновни, не само генералите. По соца можеха да летят първа, втора и нощна смяна с редуване на смените, да ги карат да спят на профилакториуми преди нощна смяна, за да е сигурно, че ще са отпочинали. И имаха нальот по няколко хиляди часа. А сега не можело, пари нямало, не знам какво нямало и после що тъй, ами затуй! Трябва да се отчита и факта, че е високорискова професия, няма гаранции и застраховки, че на никого нищо няма да се случи.

7

Анонимен

преди 5 часа

Ел 39 няма вертикална маневреност . Не е трябвало да бъде допускан до авиошоу . Самолети с вертикална маневреност са су 35 или сухопътната версия с изменяем вектор на тягата на Ф18 (не всички са с изменяем вектор) Например пословично слаб при вертикална маневреност е Ф35 . Той е като летяща тухла но самолета не е за авиошоу . Тоест ако сините ангели решат да направят авиошоу с Ф35 вместо с Ф18 американските генерали няма да го разрешат щото ще свършат като наще фитки.

6

Льотчик

преди 5 часа

Ивайло,военен ли е?

5

Анонимен

преди 5 часа

До 4:И с какво генералите са виновни? Освен с това, че не разрешили да се проведе въпросното авиошоу?