11

Анонимен

преди 4 часа

Откакто ДС червеното милионерче и Бонев управляват София всичко е в застой ТЕЗИ хора са над закона

10

Анонимен

преди 5 часа

В лошия соц. на шофьорите на гр.трансрорт им даваха жилища, софийско жителство, добри заплати и нормални почивки. Сега в капитализма лоши условия, заплати и много труд.

9

Анонимен

преди 6 часа

Боби розовото пони, за пореден път се доказа като абсолютен провал и пълен некадърник. Съжалявам само онези дървени глави, поддръжниците му, които му пригласят нон-стоп като коафьорки из социалните мрежи.

8

Анонимен

преди 6 часа

Като аптекарски шишета са се наредили: активен, активно-пасивен и пасивен

7

Анонимен

преди 6 часа

Тя играта е друга там,не е за бонуси и заплати...Други интереси има...

6

Алекс

преди 6 часа

Кмете,какво пречеше да работиш по-сериозно и да си изпълниш обещанието за бонуси без да се налага стачна готовност.Този вдясно го разкарай.За работа не става.

5

IQ 3.14

преди 6 часа

де да видиме кво ше има и кво нема да има след изборите, като половин шопия легне с ковид. от сега отменят масовите мероприятия. може би заради това дъ фаундейшън бръзат с "възпоменателния" концерт

4

Галя от EmbassyTO

преди 6 часа

вас се, вас се, васкеее, двама моми(ченца) те водят за ръка, да кажем, и Сф е ужас. Така от луксозната Джипка не помирисваш ли

3

Анонимен

преди 6 часа

Дали да има стачки в България или да няма това го решават двамата човека в държавата които я управляват

2

Анонимен

преди 6 часа

Само гей парад ще има!

1

Анонимен

преди 6 часа

Успокои майките, които имат отговорност да оставят и взимат децата от училищата в сегашните трудни времена за разхождане без надзор! Служителите на МВР ги пазят видно от нарастващата наркомания!