62

Анонимен

преди 16 минути

Много важно. Разни *** решават кой да влезе в парламента, понеже никой не желае да гласува, а ни занимавате с това!?

61

Стенли

преди 1 час

До коментар 56 да може би цената ще е проблем защото такава кукла ще струва около петнадесет хиляди лева и си е сериозна сума за средно статистическия българин

60

Анонимен

преди 1 час

Тоест, направили са фолкпевица.

59

Анонимен

преди 1 час

До Кольо к*** - Грешиш, такава съвършена кукла ще ти излезе много по-скъпо в сравнение с жриците от Околовръстното, с които можеш да се спазариш за по 20-30 лв.

58

До 51

преди 1 час

С тази разлика, че в 90% от случаите мъжете са тези, които трябва да бачкат здраво, за да си дават заплатите на скъпите жени до тях. Тези няма да искат от мъжете заплатите им, защото няма да им пука за парите. Тези роботи са създадени само и единствено да те правят щастлив, те нямат желания. А пък до сега не съм видял жена да иска да работи за мъж, а ще им се наложи, защото мъжките роботи няма да бачкат на заплата, която да им прибирате накрая.Разбира се, най-добре ще е и мъжете и жените доволн

57

Някой

преди 1 час

Ей ***,чик**ия,триеш ли м*ай*ка ти да **а??

56

До Стенли

преди 1 час

Да, като временен вариант такава кукла е много добра, но не пишат колко струва такъв модел. Защото тези, които са по джоба на средностатистическия българин са нещо много по-различно и хич не си заслужават.

55

Инж. Ганев,

преди 1 час

Дори да има финансова възможност да си купи такава усъвършенствана кукла, след като му я направят с физика и характер точно както той иска, скептично ще присвие устни, ще я огледа критично и ще попита: "Като ще давам толкова пари, тая поне ще може ли да готви? А да чисти?" Следтова ще се сепне и паникьосано ще възкликне: " А бе, тая да не вземе да забременее и после да ме съди за издръжка?! Ааааа, да ги нЕмаме таквиз, аз ако река да се простя с ергенлъка, ще се оженя та барем да взема зестра!

54

Хемус

преди 2 часа

Викате заменихме козичките с ИИ!Пичи сок ще пуска ли този *** или ще протъркаме кожа и главичка

53

Анонимен

преди 2 часа

Трудно ще се конкурират на пазара понеже за доста по малко пари може си купиш истинска жена.

52

Празнене на лицето

преди 2 часа

Прилича на шимелче. Така изглежда Цончо Ганев, когато се "направи" за Коцето - петък вечер, но тука вместо да си изтръгват кабелите, само си ги мушкат.

51

Анонимен

преди 2 часа

45, същото и за мъжете. Ще има и мъжки секс кукли. Носи ти кафе в леглото и те *ука толкова дълго колкото искаш. Без да трябва да му правиш закуска и чистиш. Само кеф!Не ти се налага да му мълчиш, нито да гледаш футболни мачове. Той винаги мълчи и изпълнява всички твои желания, при това с размер точно какъвто го искаш и състояние - в каквото го искаш. Настъпват трудни времена за мъжете.

50

Само Важното

преди 2 часа

Дава ли в дупетo този робокоп?

49

чикиджия

преди 2 часа

Tazi 6te gi ebu

48

Анонимен

преди 2 часа

Дистанционно ще има ли?

47

Съвет

преди 2 часа

Все пак ползвайте лубриканти и презерватив че винила много претрива.

46

Европеец

преди 2 часа

Ще има ли модели от различните 47 пола?

45

Анонимен

преди 2 часа

Все още са зле, но след 10-15 години ще видите за какво става въпрос. Адски добре ще "емулират" емоции - тъга, щастие, любов и т.н.Наближават тежки времена за жените и жриците на любовта.Само за секунда си представете живота с подобен робот - тяло като от модно списание, в леглото богиня, никога не ти застава на контра, може да говори на всякакви теми, дори такива които те интересуват (било футбол или друго), чисти и готви без претенции. Мълчи когато трябва и искаш... Чиста утопия

44

СТРАШНА Е!!!!!!!!

преди 2 часа

ИСКАМ ДА Я Е6Ъ. МОЖЕ ДА МИ РОДИ ТЕРМИНАТОРЧЕТА, ЩЕ МИ ОБРЪЩАТ ГРАДИНАТА, ЩЕ ИМА ЕКСПЛАТАЦИЯ, КАТО НЯКОЕ ДЕТЕ ЗАКЪСА ЗА МАСЛО, ЩЕ И НАПРАВЯ НОВО, НО РАБОТАТА НЯМА ДА СПИРА НИКОГА, ЗАЩОТО ТЕ СА РОБОТИ И ТРЯБВА ДА НИ СУЖАТ.

43

Някой

преди 2 часа

Аз си мисля,че час по-скоро на автора на статията му е нужна една такава.Ама да може и да пише.