38

Олимпий Панов

преди 1 ден

Туските клекнаха, ако няма да се договарят после ще им се наложи да пълзят на колене пред Царя!

37

Анонимен

преди 1 ден

Какво скандално има ,ако срещата е с цел спиране на военните действия и постигане на траен мир??? Винаги разговорите се водят на по-ниско политическо ниво и само накрая ръководителите слага параф пред публиката.

36

Анонимен

преди 1 ден

История се повтаря, мисля аналогично. Аналена плаче, че Путин отказва да разговаря с Улаф. На 20.10 в Баку ще се проведат предварителни разговори на по-ниско ниво.

35

Джо

преди 1 ден

Аууу скандално е да се търси мирно разрешение на този конфликт! Тия дават ли си сметка колко пари ще загубят военно промишлените корпорации, а? И дума да не става за мир!

34

Itso

преди 1 ден

И какво лошо има в това - отишли са да вечерят заедно, т.е. културна среща, на културен обмен.

33

История се повтаря

преди 1 ден

Навремето Сталин не е искал да се среща с Хитлер, затова се е срещал с Рибентроп и са подпидали там някаква хартия.... Сега Шолц дращи като маче у кююнец да говори с Путин по телефона, ама - види се - Путин не иска.... Затова се срещат в друг формат. Нема лошо! Може пък да пуснат взривения пАток след изборите в САЩ

32

дезинформатор

преди 1 ден

35, лъжеш! И аз съм учил преди 1989 година и там се говореше за националсоциалистическата партия! Дори се сещам навремето като лапета, бяхме орисували улицата ни с фашистки кръстове от смола. Та като ги видяха и ни накараха да ги изтрием, как се трие смола? Прави се на шрозорчета :) но за националсоциализъм се говореше. То соцпартии имаше и на Запад, но ние бяхме не за соцпартиите, а за компартиите, защито имаше и компартии :)

31

Анонимен

преди 1 ден

Не знам дали сегашните ученици учат че партията на Хитлер се е казвала NSDAP на български Национал Социалистическа Германска Работническа Партия преди да получи това име се е наричала Щурм1 и Щурм2 т.е. Атака1 и Атака2. По мое време това беше забранено да се изучава защото злепоставяше "развития социализъм" в България. Неправилно заместваха нацианалсоциалисти с фашисти. Ако обединим лидера на БСП Замфиров ли беше и лидера на Възраждане Копейкин ще получим националсоциалист т.е. българск Хитлер.

30

Анонимен

преди 1 ден

Че то още от времето на геносе Хитлер и товарищ Сталин има тайни договори и връзки между социалистите в Германия и комунистите в русия.

29

Анонимен

преди 1 ден

"Социализмът е вреден за здравето ..." - Социализмът е вреден за Германия, защото социализмът в Германия се интерпретира от нацисткия внук Улаф.

28

От текста

преди 1 ден

разбрахме, че в руската програма на "Петербургски диалог" от началото на октомври официално било написано, че на 20 октомври в столицата на Азербайджан Баку ще има тайна среща на германски и руски политици.

27

Анонимен

преди 1 ден

Руските санкции явно действат неумолимо.

26

Скоро пускат потока

преди 1 ден

Много скоро ще потече газта отново по северния паток. Ще потече на ниски цени. И ще зацвилят евроатлантиците у нас, докато си плащат сметките за ток и газ.

25

Анонимен

преди 1 ден

Фашагите се сдушиха@

24

Тъпа Шваба

преди 1 ден

Малка корекцийка: Скандално, скандално, ама зима иде, на студ не се деяни. А и работата намаля, щото няма ни мат'риал, ни газчица, хеле пък на сносни ценички. ШвабчЕтата са тарикат koпeлeтa, обичат еФтинийката повече и от нас.

23

Анонимен

преди 1 ден

те и герп са част от групата в която са и ХДП

22

значи не са тайни

преди 1 ден

щом някакви драскачи ги знаят

21

Анонимен

преди 1 ден

Стана вече срамно да имаш нещо общо с руснаци

20

Анонимен

преди 1 ден

Германците към руснаците: - Та колко тона картофи може да ни отпуснете да преживеем тази зима?

19

Сандо

преди 1 ден

ахахаха ... смешни са немците