19

Сата НАТО

преди 1 час

Баща му Морфи Морфов е офицер, а майка му Недялка Морфова е учителка по руски език и литература ----///----- От Уикипедия е изтрита ранната му биография, където преди пишеше, че въпросният Морфи Морфов, полковник, е дългогодишен военен аташе на НРБ в Москва, гореща връзка е с Кремъл и без никакво съмнение съветски агент. Явно някой е взел мерки тези подобности да бъдат изтрити от общодостъпните източници.

18

Сата НАТО

преди 1 час

Морфов е путинист. Баща му е комунистическият военен представител на България в СССР. Самият Морфов е работил в Москва и Петербург във времето на царуването на Путин и е получавал рублеви грантове. Той направи умишлена провокация, окрилен от първоначалните успехи на Просията в Украйна. Пиесите му са прсташки и унизителни за България и българите.

17

ИДЕ7.11

преди 2 часа

Мислете бре сайтови онанисти!А дали решението на съда не се опитва да насочи енергията на младите в друга посока?МЛАДИТРЕ ТРЯБВА НА 7.11 ДА ПРОВАЛЯТ АНТИБЪЛГАРСКАТА ИЗЯВА НА ЮДАТА мАЛКОВИЧ И вАСИЛЕВ В НА С ПИЕСАТА НА БЪШО!МИСЛЕТЕ НЕ ЛЪСКАЙТЕ КОЖЛЯЦИ!

16

Анонимен

преди 2 часа

Не съм чул Морфов да говори срещу Пеевски, затова бунтът му беше бутафорен

15

Анонимен

преди 2 часа

А тъпата отоманска куч ка сега е пи - ар на Пеевски?

14

Анонимен

преди 2 часа

"Човек с качества и самооценка" - абе работи ти с пияница и скандалджия, бил той и с големи претенции за гениалност.

13

Анонимен

преди 2 часа

Не е проследена правилно хронологията. Морфов не е уволнен по време на скандала с Кръстева, а след това. За куп дребни нарушения, които с времето са се натрупали.

12

Анонимен

преди 3 часа

Посланието на съда гласи: Драскайте по вратите на Народния театър, винаги, когато ви придойде музата! Хаах, културо, културо!

11

Анонимен

преди 3 часа

Съдът отмени уволнението, но не може да отмени простащината му, която се проявява на моменти. Съдът в България е относително нещо...Горко на културата, с такива!

10

До 4

преди 3 часа

Сериозно ли? Каква е тази глоба от 800 лева? И ти се вторачи в тези МНОГО пари? Заболяте за 800+160 лева? Толкова е смешно и жалко. По-добре не коментирай.

9

до 8

преди 3 часа

""""""питам се - чисто човешки, как ще работиш пак с някого, с когото сте се съдили? """""" ----- Ами Никак!!! Най-вероятно ще последва опит за "Тихи" уволнения в "противниковия отбор" или ще им създаде такива "творчески условия за труд", че те сами ще напуснат!!!

8

Анонимен

преди 3 часа

Вярно че законът дава такава възможност, но всеки път като прочета за такъв случай, се питам - чисто човешки как работиш пак с някого, с когото сте се съдили? Аз да го гледам не бих могъл, какво остава за друго. Но при творците може и да е иначе, не знам. Ако си много талантлив и това може да надделее...

7

До Анонимен 6

преди 3 часа

Просто човек с качества и самооценка. В България това е рядкост и се бърка с самонадеяност.

6

Анонимен

преди 3 часа

Противен тип с противно самонадеяно поведение.

5

00-11

преди 4 часа

У Бг нема нито Съд, нито Прокуратура!!! У нас се прилага понятието - "За милиони нема Закони, за к::::::кошка, нема прошка"!!! Бг се "латинизира" в най-лошия вариант!!!!

4

Анонимен

преди 4 часа

Ми да я плати тая глоба тоя който го е уволнил,кво ще плаща театъра от бюджета си тоест с наште пари.

3

Анонимен

преди 4 часа

Това е, защото съдебната система е завладяна от Галина Захарова.

2

Избирател

преди 4 часа

Този Морфов е изключително нелицеприятен псевдо режисьор!!

1

Анонимен

преди 4 часа

Браво на съда, Доган и Костов уволниха Морфов.