72

Катана

преди 1 час

А знаете ли, че Тойота от край време не вярват в ел. тротинетките. Само *** гейове и ЛГБТ+ твари харесват електрокари. И затова са решили да резнат многополовите шматки. Днес четох, че гордостта на швабската автоиндустрия, мечтата на всеки *** по нашите краища - БъМъВъ - смятат, че забраната за нови коли с ДВГ след 2030-та, е напълно несъстоятелна. Ху кеърс, към тая заветна година, няма да имаме неудоволствието да гледаме нови швабски купчини *** по улиците.

71

Анонимен

преди 2 часа

А емблемата на Тойота защо прилича на пръсната шайба на падрас

70

13462

преди 3 часа

До до 61Боже, колко си заблуден! Т.нар. от теб "премиум" марки разчитат не на качеството, а на такива смо.та.ня.ци като теб, които се връзват на лъскавата опаковка, под която всъщност няма нищо по-различно от една Тойота. Европа отдавна вече не е платежоспособния пазар, който беше преди! Не случайно всички европейски коли започват да приличат на кичозни, безвкусни пластмаси, защото модата се диктува от азиатските пазари, които от рикши се качиха на БМВ.

69

До 64-fighter

преди 3 часа

То, и ние не те харесваме ,ама.... :)

68

13462

преди 3 часа

До Анонимен"От Бавареца по яко няма. 316-ка купе". Забравил си да допълниш - на газ... :-)

67

до 61

преди 3 часа

Е и? Това са премиум марки и не разчитат на количество в продажбите, а на качество и по-висока цена. Как ли са преживявали БМВ и Мерцедес през 90-те години когато почти не са имали продажби в Китай, заради ниската покупателна способност там. Даже искам да им намалеят до нула продажбите в Китай, за да могат да адаптират моделите си само за европейския и американския пазар както беше преди.

66

Анонимен

преди 3 часа

Изключително грозни и груби са тия тойоти отвътре - моделите им от последните 3-4 години!

65

Един Българин

преди 3 часа

По-добре късно отколкото никога. Хайде сега и останалите да осъзнаят, че не само пръскат пари,но и работят против човечеството!

64

fighter

преди 3 часа

И без друго никога не съм харесвал Тойота!

63

Костадин

преди 3 часа

Пълен бойкот на Тойота за това им решение!

62

Анонимен

преди 3 часа

Фалирали са и немат пара и съкращават.

61

Анонимен

преди 3 часа

Пореден удар за Mercedes и BMW. Продажбите им в Китай се сринаха! Продажбите в Китай се влошиха и при двата автомобилни производителя между юли и септември, като доставките на BMW и Mini спаднаха с близо 30% за периода. Продажбите на Mercedes спаднаха с 13% за периода.

60

Анонимен

преди 3 часа

Подозирах, че има нещо пиидалско в тойота. А те давали на лгтбто.

59

Европедерас

преди 3 часа

Хайде всички на колела и тротинетки! Карбан фри!

58

Анонимен

преди 3 часа

Жигула, Лада кога?

57

Itso

преди 3 часа

Toyota вече не са това, което бяха, колите им са бракми, след 2 тойоти повече не искам да чуя за рази марка, айде първата беше добре, Приус, ама втората - РАВ4 е голяма издънка. Сега се опитват с евтини пиари да си привлекат клиенти. Изобщо не ми пука какво и кого подкрепят, аз купувам една кола заради качествата и.

56

Хммм

преди 3 часа

До къде се докарахме да имаме Доналд Тръмп за нормален, в ненормалното ЛГБТ и тн течение. И бизнеса извратиха с тези падразки извращения, то не е демонстрации, налагане на дивотии, парадиране и после ги били били, че билЕ различни. Айде холан, малко им е боя!

55

Анонимен

преди 4 часа

За пореден път се радвам, че съм заложил на правилната марка автомобили! Сега дори още повече ми се издигнаха в очите!

54

до 49

преди 4 часа

И кога БМВ и Мерцедес са спонсорирали джeндъpите? По скоро на Тойота им писна да се излагат.

53

браво

преди 4 часа

Най-здравата кола в света ,и най-умните ръководители и механици мислят за децата си и държавата си !!